Trudnoća – značenje i interpretacija snova o trudnoći

Sanjati da ste vi trudni

Snovi u kojima ste vi trudni, obično znače da biste mogli biti izloženi nekom velikom stresu u bliskoj budućnosti. Bit će vam jako teško. To će vam otežavati funkcionalnost i koncentraciju, pogotovo na poslu. Možda bi najbolje bilo da se usredotočite na rješavanje tog problema kako biste što prije mogli nastaviti s normalnim životom.

Snovi o vašoj trudnoći također mogu predstavljati vašu želju za postajanjem roditeljem. Žudite za osjećajem čiste i iskrene ljubavi prema nekoj osobi, a najbolji primjer za to bi bila upravo vaša beba.

Sanjati da je neko drugi trudan

Ako sanjate da je neko drugi trudan, to simbolizira nečiju tajnu simpatiju prema vama. Moguće je da vas netko od kolega ili koleginica s posla doživljava kao jako privlačnu i neodoljivu osobu, a vi to još niste svjesni.

Pokušajte malo više obratiti pažnju na tajne znakove koje vam netko od njih šalje dok ste na poslu. Jednostavan osmijeh ili produljeni pogled upućen prema vama može otkriti tko je vaš tajni obožavatelj.

Snovi u kojima je netko drugi trudan su jako zanimljivi i intrigantni pa imaju običaj ostati dugo urezani u sjećanje osobe koja ih je sanjala. Takvi osjećaji bude „trnce i leptiriće“ u trbuhu kod pojedinaca.

Snovi o kritičnoj trudnoći

Ako sanjate kritičnu trudnoću, obratite pažnju na vaš odnos prema porocima. Ako ste strastveni pušač cigareta, možda biste trebali smanjiti unos nikotina u vaš organizam jer se lako može desiti da vam se zdravlje pogorša upravo zbog toga.

Sanjati da je vaš partner trudan

Simbolika sna u kojem je vaš partner trudan ima više značenja. U daljnjim tumačenjima sanjarice o snu u kojem je vaš partner trudan ćete saznati na što se to točno odnosi. Tumačenja su sljedeća:

  • Ako je ON trudan to obično implicira na vaše nezadovoljstvo s trenutnim emotivnim partnerom. Pokušajte mu dati do znanja da se mora ozbiljnije ponašati i da mora početi ozbiljno shvaćati određene stvari. Ukratko, vrijeme je da odraste.
  • Ako je ONA trudna, postoji šansa da će vam se netko od rodbine obratiti za nekakvu malu pomoć. Nećete biti sigurni jesu li spremni pomoći mu ili joj jer ste imali jako loša iskustva s tom osobom. Vama je nekad davno bila potrebna pomoć koju je ta osoba odbila pružiti.
  • Ako je on trudan s nekom drugom osobom, to znači da vam je potrebna pauza u vezi sadašnjeg partnera. Moguće je da vam je odnos postao previše monoton i da vam se javila želja za promjenom. Odlučili ste si dati vremena da preispitate svoje ciljeve i snove o budućnosti.
  • Ako je ona trudna s nekom drugom osobom, implicira da ćete napraviti potez u ljubavnoj vezi ili braku za kojim ćete kasnije žaliti. Možda ste oprostili prevaru partnera za što će se ispostaviti da je bila velika pogreška jer je ta ista osoba nastavila s istim radnjama kao i prije.

Sanjati da vam je sestra trudna

Snovi u kojima sanjate da vam je sestra trudna označavaju kraj nekog teškog razdoblja u vašem životu zbog kojeg ste morali biti izloženi mnogim rizicima i problemima. Nakon dugog vremena konačno ćete se izvući na površinu i dati sve od sebe da se tako nešto nikad više ne ponovi.

Ne dogovarajte poslovne sastanke za koje niste sto posto sigurni da ćete moći stići na vrijeme. Takvo ponašanje može vam donijeti ništa osim problema i financijskog gubitka.

Drugi će vas početi smatrati kao jako neodgovornu i neserioznu osobu što vas može koštati posla, novca i funkcionalnog života.

Vidjeti trudnicu

Vidjeti trudnicu u snu ukazuje na mogući nastavak neke ljubavne afere iz prošlosti. Možda je ta ljubavna avantura bila velika tajna pa ste zbog ogromnog pritiska s vanjske strane morali prekinuti s njom. Sada je došlo drugo vrijeme i pomislit ćete da je vrijeme da pokušate obnoviti tu strast iz prošlosti i više vas neće zanimati hoće li ta veza biti tabu tema.
Svi vaši pokušaji da pronađete izlaz iz teške financijske situacije bili su neuspješni do sada. Možda biste trebali otići kod neke osobe koja se bavi financijskim savjetovanjem i porazgovarati s tom osobom o tom problemu.

Vidjeti trudnicu koja se porađa

Ako vidite trudnicu koja se porađa u snovima, to znači da ćete uskoro saznati tko vam je istinski, najbolji prijatelj. Dogodilo vam se više puta da izaberete pogrešno društvo. Mnogi su vas doživljavali kao nekog tko je jako sramežljiv i nekomunikativan. U stvari, osjećali ste se kao crna ovca jer ste smatrali kako su svi oko vas nezreli i neiskusni. Željeli ste ozbiljne teme, a dobivali ste samo šalu i neozbiljno društvo.

Snovi o mladoj trudnici

Sanjati snove u kojima se pojavljuje mlada trudnica znači da ćete dobiti neophodnu pažnju neke osobe koja vam se sviđa već neko vrijeme. Nikako niste mogli skupiti hrabrost da joj priđete i kažete ono što vas tišti već jako dugo.

Nešto će pući u vama i odlučit ćete joj reći riječima sve svoje osjećaje koje ste držali duboko u sebi.

Ne dopustite da vas kroz život vode tuđe predrasude, nego se pozabavite svojim iskrenim i ispravnim uvjerenjima koja trebate postaviti kao svoju zvijezdu vodiča.

Snovi o starijoj trudnici

Simbolika snova u kojima vidite stariju trudnicu nagovještava dolazak neke nove prilike za vas. Moguće je da ćete dobiti pozitivan odgovor ako ste se prijavili na neki oglas za posao. Ili ćete ipak dobiti priliku da se dokažete u nekoj vrlo zahtjevnoj situaciji.
Slušajte svoje unutrašnje JA i mogli biste ostvariti jedinstvenu priliku o kojoj ste sanjali još dok ste bili dijete.

Vidjeti trudnicu u trgovini

Ako sanjate da ste vidjeli trudnicu u trgovini, to ukazuje da razmišljate o nekoj poruci koju vam je netko nekad u prošlosti proslijedio. Ako samo malo bolje razmislite shvatit ćete što je ta osoba htjela reći.
Ne dopustite nedovršenim poslovima da vam kvare budućnost. Pokušajte istrajati u svojim namjerama i ne “poskakujte” pred izazovima.

Vidjeti trudnicu u autobusu

Sanjati trudnicu u autobusu implicira na vašu neodgovornost prema nekoj vrlo bliskoj osobi. Vaša djela i vaša dostupnost prema njoj ili njemu nisu se odrazila u dobrom svjetlu. Ne tražite utjehu u tuđim greškama, nego počnite prihvaćati vlastite greške iako se to možda ne čini kao ispravan način.
Snovi u kojima sanjate trudnicu u autobusu ukazuju na nepoštovanje prema drugima i pogrešno ponašanje osobe koja ih sanja. Ako želite nastaviti dobar odnos s određenim ljudima, potrebno je shvatiti kako se svijet ne vrti oko vas.

Sanjati da vam trudnica nešto priča

Sanjati da vam trudnica nešto priča ima dva značenja. To su:

  • Ako sanjate da vam trudnica nešto priča i vi to razumijete, pripremite se na vrlo tešku kritiku od strane vašeg emotivnog partnera. Moguće je da ste nešto zabrljali u skorijoj prošlosti, poput zaborava na neki dogovor između vas ili pokušaja izvlačenja s nekog važnog sastanka koji je puno značio toj osobi.
  • Ako sanjate da vam trudnica nešto priča, a vi ne razumijete ni jednu jedinu riječ, to implicira da se morate pozabaviti s nekim vrlo važnim zadatkom koji ste prihvatili od strane vašeg partnera. Pokušajte ispoštovati tu odluku i nemojte previše mariti za druge stvari. Postavite to kao svoj prioritet.

Sanjati više trudnica na jednom mjestu

Ako sanjate više trudnica na jednom mjestu, to znači da vam slijedi jako sretan period u smislu novčanog dobitka, materijalnog nasljedstva i slično. Ako ste zagriženi kockar ili kladioničar, očekujte dobitak.

Ovaj put dopustite da vas strast i žudnja za novcem povuku do većih granica. Odredite si tempo pomoću kojeg ćete ulagati novac. Ne pretjerujte s iznosima jer se isti brzo izgubi.

Vidjeti trudnicu koja se smije

Ako sanjate trudnicu koja se smije, to znači da vam netko sprema nekakvu spletku. Pokušajte biti na oprezu, pogotovo na poslu.

Ne dopustite da vam netko daje savjete u koje niste sigurni. Lako je napraviti grešku, ali je često teško ispraviti.

Ne osvrćite se na neke stvari iz prošlosti koje su vam donijele samo loše, nego se pokušajte usredotočiti na bolje i pozitivnije ciljeve.

Vidjeti trudnicu koja plače

Ako u snu vidite trudnicu koja plače, to obično znači da će vam sestra ili brat ukazati na neku vašu pogrešku. Smislite način kako da je ispravite jer ćete inače omogućiti drugima da vide vašu potencijalnu slabost.

Najbolji način je razgovor s vašim najdražima jer su oni osobe u vašem životu na koje se uvijek možete osloniti i kojima možete vjerovati.

Sanjati trudnicu kako povraća

Ako sanjate trudnicu koja povraća, to znači da ste shvatili što je vaš partner mislio kada vam je zadnji put, u svađi, ukazivao na vaše probleme u vezi.

Smislite način da ispravite nepravilnosti ako vam je stalo do veze i ne pokušavajte više tražiti lakši put.

Snovi o trudnici koja povraća tumače se kao nedostatak samospoznaje osobe koja ih sanja. Zato uvijek tražite bijeg od istine i negirate način kojim biste mogli ispraviti sve.

Snovi o gubitku bebe u trudnoći

Sanjati snove u kojima netko izgubi bebu u trudnoći ukazuje na nevjeru u ljubavnoj vezi ili u braku. Moguće je da ste vi ili vaš partner bili nevjerni jedno drugom i sada vas muči grižnja savjesti.

Najbolji lijek za to jest razgovor. Kakav će rezultat donijeti, ovisi o vama. Ne brinite se o nebitnim problemima kad vam jedan jako velik visi nad glavom. Više o snovima o bebama pročitajte ovdje.

Sanjati da vam je majka trudna

Snovi o trudnoj majci simboliziraju povratak nekih davno zaboravljenih emocija. Možda ste u prošlosti bili tužni ili sretni u vezi nekog događaja koji niste mogli prihvatiti tada.

Život vas je naučio da se trud isplati i da sve morate graditi svojim vlastitim rukama.

Ako ste naumili ostvariti neki cilj u koji niste posve sigurni, možda je najbolji način da se posavjetujete s nekom osobom od povjerenja u koju ste sigurni da će vam dati najiskreniji savjet.

Sanjati da ste udarili trudnicu

Ako sanjate snove u kojima ste vi udarili trudnicu, to znači da vam je potreban odmor od neke osobe iz svakodnevnog života. Ako imate nekog tko vas „gnjavi“ često, možda je vrijeme da se riješite te osobe.

Ovakvi snovi ukazuju na smetnju u životu koja vas previše oslabljuje. Pokušajte riješiti taj problem jer ako ostanete u takvoj rutini, to vam može donijeti samo nevolje.

Vidjeti partnera s trudnicom

Vidjeti partnera s nekom trudnicom obično znači da ste otišli korak predaleko u raspravi s vašim emotivnim partnerom.

Ako ne želite priznati svoje pogreške, onda vam ne preostaje ništa drugo nego prekinuti ljubavnu vezu. Možda ste vi ili vaš partner previše tvrdoglavi da biste shvatili što je ispravno.

Ako ne osjećate povezanost ili neku vrstu afekcije prema vašem partneru, to znači da vam je itekako potreban odmor od njega ili nje. Iako niste sigurni u budućnost vaše veze ili čak braka, ne dopustite da vam sitnice unište nešto što ste dugo gradili.

Čuti da vas trudnica ogovara

Ako u snovima čujete trudnicu kako vas ogovara, smislite način na koji će vam biti lakše izaći iz emotivne krize koju trenutno proživljavate. Ako ste ikada bili razočarani u ljubavi, ne dopustite da vas to zaustavi u ostvarivanju novih ciljeva.

Stjecajem okolnosti shvatit ćete da ste sami sebi ukazali na neke stvari iz prošlosti koje vam nisu odgovarale u tom trenutku.

Postat ćete svjesni važnosti nekih minornih stvari i njihove bitnosti u budućnosti. Ne dopustite da vam jezik bude brži od pameti, nego razmislite prvo o svemu, a zatim djelujte.