Krv – šta znači sanjati krvave snove

Snovi o krvi su jako česti. Mnogi koji ih sanjaju misle da je to loš znak, no to uopće nije istina. Takvi snovi imaju svoju dobru, ali i lošu stranu.

Mnogi kada pomisle na krv osjećaju određenu vrstu straha jer su te misli često povezane s tjelesnim ozljedama, ubojstvima, fizičkim zlostavljanjem i slično, ali rijetko tko razmatra drugu stranu.

Krv je dragocjena tekućina koja vas održava na životu i to bi trebala biti sretna misao – što će vam mnoga sljedeća tumačenja i pokazati.

Ako ste u skorijoj prošlosti zadobili nekakvu tjelesnu ozljedu ili vam je krvarila krv općenito, onda se takvi snovi ne tumače jer su posljedica tog događaja.

Sanjati svoju krv

Ako sanjate svoju krv to obično ukazuje na sreću zbog nekog nadolazećeg događaja. Moguće je da se pripremate za prvi izlazak s nekom osobom koju ste nedavno upoznali ili se ne možete dočekati odlaska na koncert vašeg omiljenog benda.

Ako ste sigurni u svaku svoju donesenu odluku na poslu, pokušajte ipak u budućnosti napraviti i rezervne planove. Nikada ne budite sto posto sigurni u takvo što i shvatite da ništa nije uvijek onako kako se čini.

Vidjeti tuđu krv u snu

Ako u snovima vidite tuđu krv to implicira da ćete biti u prilici pomoći nekoj nepoznatoj osobi. Naići ćete na situaciju u kojoj će od vas ovisiti hoće li ta osoba dobro proći ili ne.

Moguće je da ćete na poslu vidjeti novog radnika koji do cilja dolazi neprihvatljivim metodama koje su u suprotnosti s tvrtkinim načelima.

Pažljivo ćete proučiti što je taj radnik konkretno napravio i shvatit ćete da je ipak postupio ispravno.

Sanjati krv u čaši

Krv u čaši u snovima simbolizira vaš nekorektan odnos prema emocionalnom partneru. Ako ste skloni ljubavnim prevarama nije loše da se zamislite i duboko razmislite kakve posljedice to ostavlja na vašeg partnera.

Trebali biste više cijeniti ljude koji vas vole. Jedna od najznačajnijih stvari u životu su upravo osobe kojima je jako stalo do vas. Na vama je da odlučite što vam je važnije.

Snovi o transfuziji krvi

Sanjati transfuziju krvi označava neki oblik dobitka koji će vas ugodno iznenaditi. Moguće je da će vam roditelji ili neka draga osoba kupiti nešto o čemu već neko vrijeme maštate, a što si niste mogli priuštiti.

Ne uzimajte tuđu pomoć zdravo za gotovo i nastojte uzvratiti usluge istim intenzitetom. Ne dopustite da iskusite jedan od najgorih osjećaja, usamljenost.

Sanjati kap krvi

Sanjati kap krvi simbolizira rast vašeg ugleda u društvu. Moguće je da ćete pomoći nekom kolegi na poslu da ispravi grešku zbog koje bi definitivno dobio otkaz ili ćete možda uzeti stvari u svoje ruke i riješiti neki problem u susjedstvu koji se tiče svih vas, zbog čega će vam svi susjedi biti vrlo zahvalni.

Ovakvi snovi o kapi krvi smatraju se vrlo pozitivnima i ugodnima s vrlo zanimljivim ishodima.

Sanjati da vam curi krv iz nosa

Ovakvi snovi impliciraju na vašu prekomjernu zabrinutost za nešto. Moguće je da se približavaju ispitni rokovi, a vi niste sigurni u svoje znanje. Stoga, nemojte se previše opterećivati jer se često dogodi da je riječ samo o nedostatku samopouzdanja i ničemu više.

Na kraju krajeva, nije kraj svijeta ako morate izaći i na drugi ispitni rok.

Sanjati da vam curi krv iz nosa vrlo je čest san koji ukazuje na duhovno oslabljeno stanje osobe koja ga sanja.

Vidjeti da vam curi krv iz uha u snu

Ako sanjate da vam curi krv iz uha to implicira da ćete čuti neku tužnu vijest. Obično se radi o sljedećim vijestima:

  • Dobit ćete otkaz na poslu zbog vlastite nemarnosti i lijenosti. Vaš šef to više neće moći ignorirati pa će poduzeti krajnje mjere protiv vas. Također, moguće je da ćete zaspati na poslu zbog čega ćete biti kažnjeni smanjenjem plaće.
  • Netko iz vaše obitelji doživjet će prometnu nesreću u kojoj će, ipak, proći bez ijedne ogrebotine.
  • Prekinut ćete ljubavnu vezu ili ćete se razvesti od trenutnog partnera zbog nesuglasica koje su vas umarale već duže vrijeme.

Vidjeti čovjeka da krvari u snu

Ako sanjate čovjeka koji krvari to znači da je vrijeme da se usmjerite prema ostvarenju nekih svojih dugo zaboravljenih snova.

Ne ustručavajte se osvojiti neke, trenutno vam neosvojive, izazove iako se možda osjećate slabo i bez snage da se pokrenete.

Sve što treba jest napraviti taj prvi početni korak i sve će vam se činiti lakše. Početak je uvijek najteži.

Sanjati da ste ispljunuli krv

Snovi u kojima pljujete krv znače da vas je netko iznevjerio. Moguće je da vam je prijatelj obećao neku pomoć u smislu unaprjeđenja na poslu ili ako ste bili u financijskoj nevolji.

Iako vas nije ispoštivao, to vas ne brine previše jer ste odavno samostalna osoba, ali vas je to ipak povrijedilo. Svaki ima svoju granicu do koje je spreman ići, a na vama je da odredite gdje je vaša granica.

Vidjeti da netko daje krv u snu

Ako sanjate da netko daje krv to implicira da Vi i samo Vi morate postati kontrolor svog života. Možda je došlo vrijeme da preuzmete „kormilo“ u svoje ruke i da počnete preuzimati inicijativu sami. Ako vam smeta neka banalna stvar u životu, okrenite ju u svoju korist.

Samo tako ćete moći iskusiti osjećaj samokontrole.

Takvi snovi će aktivirati osjećaje za koje niste ni bili svjesni da „leže“ u vama.

Sanjati kako vi dajete krv u snu

Ako sanjate da vi dajete krv to znači da niste ništa naučili iz grešaka iz prošlosti. Vaša tvrdoglavost će vam kad-tad narušiti ugled i reputaciju. Niste svjesni svojih grešaka i ne možete si dokazati da biste trebali djelovati drugačije. Mislite da su vaši stavovi ispravni, ali ne marite za tuđe osjećaje i mišljenja. Ne ustručavate se ići do krajnjih granica.

Vidjeti krvavu vjenčanicu u snu

Ako ugledate krvavu vjenčanicu u snu to znači da se više ne smijete miješati u tuđi problem. Vjerojatno ste pretjerali s savjetima i „prijateljskim uslugama“. Potrebno vam je da porazgovarate sami sa sobom te da prvenstveno riješite taj problem. Ako ipak dajete nekom savjet, pokušajte to učiniti trijezne glave.

Snovi u kojima sanjate krvavu vjenčanicu od osobe koja ih sanja zahtijevaju ono najteže i najiskrenije. Preispitajte svoje metode savjetovanja i ne dopustite da ispadnete „budala“.

Snovi o krvavim rukama

Simbolika snova u kojima sanjate krvave ruke je u tome što takvi snovi označavaju vašu iskrenost i žrtvu prema partneru. Vi ste vrlo suosjećajna i snažna osoba kojoj se svi obraćaju za pomoć u obliku savjeta i slično.

Moguće je da vas je vaš partner nekad zamolio za savjet ili financijsku pomoć, iako tada niste bili u dubokoj emocionalnoj vezi.

Strpljenje vam na kraju nije velika vrlina jer se kroz život puno toga nakupilo i ne želite određene osjećaje više doživljavati. Ukazat će vam se prilika za novo vjerovanje u ljubav.

Sanjati da vam curi krv iz rane

Ako sanjate da vam curi krv iz rane to znači da ipak prelazite preko nekih stvari zbog kojih ste se spominjali u društvu često.

Možda ste voljeli divljati do krajnjih granica kada ste bili mladi pa vam se to projektiralo kao nekakav osobni pečat u budućnosti.

Možete smanjiti vaš egocentričan stav kako bi drugima omogućili ljepši provod u vašem društvu. Sve što trebate jest priznati svoje pogreške iz prošlosti pa će vas i drugi početi poštovati onako kako očekujete.

Vidjeti menstrualnu krv u snu

Ako sanjate menstrualnu krv u snu, to implicira na vaš stav prema životu općenito. Prošli ste „kroz sito i rešeto“. Možda vas je netko savjetovao da krenete nekim putem koji ste smatrali pogrešnim.

Sanjate o ostvarenju vaših snova iako ne mislite da ste ih zaslužili. Slušajte svoje „Ja“ i pokušajte se osamostaliti u svakom pogledu. Izgradite svoj život kako vama odgovara.

Sanjati da vi imate menstruaciju

Ako sanjate da vi imate menstruaciju to znači da ćete dobiti neku informaciju o nekoj osobi koja vam smeta već duže vrijeme.

Moguće da ste se posvađali s nekim kolegom ili kolegicom na poslu i sada ćete imati neki podatak o njima koji će vam dati prednost.

Zauzmite oštar stav i dajte sve od sebe da pobijedite u toj raspravi.

Sanjati da netko drugi ima menstruaciju

Ako vidite u snu da netko drugi ima menstruaciju to znači da trebate obaviti ozbiljan razgovor s bliskom osobom. Moguće je da se vaš partner osjeća nesigurno u vezi zbog nekih vaših čudnih ponašanja u društvu.

Postupajte prema drugima kako i oni postupaju prema vama.

Snovi u kojima pijete krv iz čaše

Ako sanjate snove u kojima pijete krv iz čaše, ti snovi imaju više značenja, na primjer:

  • Ako sanjate da pijete krv iz čaše dok vas netko gleda to znači da ste spremni prevladati prepreke za koje do sada niste mislili da ste spremni.
  • Ako sanjate da pijete krv iz puknute čaše to znači da bi trebali povesti računa o vašem partneru. Iako ste sigurni u vaš odnos, ipak vas muči određena sumnja.
  • Ako sanjate da ispijate krv iz čaše naiskap to znači da će vam se otvoriti neka nova vrata za ostvarenje vaših ideja.