O nama

Lijepi pozdrav. Na ovom sajtu tumačimo snove ljudima potpuno besplatno. Sanjarica je nastala kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa snovima.

Ovdje vjerujemo u moć pozitivnog razmišljanja i sposobnost svemira da nam donese ono što nam je potrebno. Također vjerujemo u snagu vjere i njenu ulogu u našim životima. Uključivanjem određenih rituala i praksi u naš svakodnevni život, možemo iskoristiti energiju svemira i manifestirati sve ono što želimo.

Također vjerujemo u važnost postavljanja ciljeva i rada prema njima. Usredotočujući se na ono što želimo i poduzimajući akciju, možemo stvoriti živote kakve želimo i pronaći ispunjenje i sreću.

Kao optimistične osobe, uvijek pokušavamo gledati stvari s vedrije strane i pronaći dobro u svakoj situaciji. Vjerujemo da čak i kad stvari izgledaju teške, uvijek postoji nešto na čemu se može zahvaliti i čemu se veseliti.

Općenito, strastveno pomažemo drugima da žive svoje najbolje živote i iskoristim njihovu unutarnju moć da stvore živote kakve žele. Vjerujemo da je s pravim načinom razmišljanja i pravim alatima sve moguće!

Možete nam postaviti bilo koje pitanje vezano za snove ali i za generalno sva pitanja koja imate o duhovnosti, new age praksama ili life coachingu, a mi ćemo dati sve od sebe da vam pružimo korisne i pronicljive odgovore.

Sanjarica.org