Mrtvac – šta znači sanjati pokojnika

Snovi o pokojniku često nose tužna i veoma emotivna značenja. Postoje i ona sretnija ali to nije ništa posebno. Iako su potresna ta značenja su jako poučna. U to ćemo vas uvjeriti, kroz nekoliko najčešće sanjanih snova koja se vežu za pokojnike, u nastavku teksta…

Sanjati pokojnika ili mrtvaca

Ako ste sanjali pokojnika ili mrtvaca to znači da su vam prijeko potrebni mir i tišina od svakodnevice.

Moguće je da vam je dan ispunjen rješavanjem tuđih problema zbog čega ste počeli zapostavljati svoje obaveze.

Željno iščekujete taj trenutak kada ćete dobiti priliku da spakirate kofere i otisnete se na duži godišnji odmor na kome ćete uspjeti napuniti baterije i odmoriti se psihički, a i fizički.

Sanjati mrtvog oca

Ukoliko sanjate mrtvog oca u snu to simbolizira trenutni kaos u vašem životu. Vaše dragocjeno vrijeme je ispunjeno jako ružnim i neugodnim dešavanjima sa kojima se jedva borite.

Svjesni ste da vam je potrebna pomoć sa strane ali vam vaš ponos to ne dozvoljava. Naučili ste se sami izboriti za sebe ali će se ovo možda ipak prikazati kao prevelik zalogaj čak i za vas.

Ovakvi snovi govore o tome kako je potrebno skinuti uzde sa glave i otvoriti kutiju prijateljstva u kojoj ćete pronaći prijeko potrebnu pomoć.

Mrtva majka

Sanjati mrtvu majku u snu znači da bi vas neko od prijatelja mogao duboko povrijediti uskoro.

Neko je ljubomoran na vaš način života pa će vas zbog toga pokušati ocrniti i osramotiti pred drugim ljudima.

To će veoma loše utjecati na vas jer ćete imati osjećaj kao da vam je u leđa zaboden ogroman nož. S vremenom ćete se naviknuti na život bez te osobe ali će ožiljci ostati zauvijek.

Vidjeti mrtvu baku

Vidjeti mrtvu baku u snovima implicira na to da će vam se neka nepoznata osoba povjeriti s veoma velikom privatnom tajnom.

Bit ćete zatečeni s tim što ćete saznati i bit će vam potrebno neko vrijeme da te informacije procesirate kako treba.

Pazite na ishranu jer bi vam višak kilograma mogao utjecati na samopouzdanje i status u društvu za kojim čeznete od malih nogu.

Sanjati mrtvog djeda

Ako sanjate mrtvog djeda to znači da vam se problem u komunikaciji konstantno nameće u posljednje vrijeme.

Niste sigurni zašto, ali često počnete mucati ili se jednostavno izgubite u mislima kada pokušavate komunicirati s nekim što vam itekako stvara problem na poslu ali i u socijalnom aspektu života.

Vama je vjerojatno potrebno druženje s prijateljima ili osobama koje su vam drage i od povjerenja kako bi pomogli sebi u nastavku svog života. Olakšajte si koliko možete.

Gledati sahranu mrtvaca

Ukoliko gledate sahranu mrtvaca to znači da vaša tvrdoglavost polako počinje ići na živce osobama koje vas svakodnevno okružuju.

Ako vam je cilj da zadržite te osobe oko sebe, morate shvatiti da niko nije savršen pa tako ni vi.

Dopustite i drugima da se istaknu kada su s vama u društvu kako bi i oni imali svojih pet minuta na sceni.

Vi da ste mrtvi sanjati

U slučaju da sanjate san u kojem ste vi mrtvi to ipak označava novčani dobitak s kojim ćete sebi moći priuštiti nekakav poklon o kojem mnogo maštate u posljednje vrijeme.

Neki od tih poklona bi mogli biti:

  • novi mobitel,
  • zimska jakna,
  • novi monitor za računar,
  • srebrna narukvica ili prsten,
  • knjiga i slično.

Sanjati kako se ljubite s mrtvima

Snovi u kojima se ljubite s mrtvima znače da se konstantno opterećujete s pogrešnim mislima.

Iako vas mnogo toga iz prošlosti i dan-danas muči ponekad je vrijeme da probleme jednostavno ostavite po strani i zaboravite na njih.

Znamo da je lakše reći nego učiniti, ali je na vama da ostanete jaki i uporni kako biste uspjeli. Ne obazirite se previše na laži i tračeve koji vas okružuju jer ćete kad-tad shvatiti da nisu vrijedni vašeg vremena.

Mrtva životinja

Snovi o mrtvim životinjama znače da ćete doživjeti jako stresan gubitak. Moguće da će vas raskid s emotivnim partnerom ostaviti u moru tuge i suza s kojima se nećete lako izboriti.

Također, možda ćete biti žrtva provale ili pljačke koja će na vas ostaviti jako potresne i teške psihičke posljedice za koje će vam biti potrebna stručna pomoć ali isto tako i pomoć rodbine, prijatelja i najbližih.

Mrtav brat

Ako sanjate mrtvog brata to znači da ste postali previše agresivni i ljubomorni na ljude koji vas okružuju.

Ukoliko je netko dobio novi i bolji posao, vi ste ljuti i ljubomorni.

Ako je netko dobio dijete, vi ste ljuti i ljubomorni. Ako je nekome jednostavno pošlo za rukom život unaprijediti, vi ste isto tako ljuti i ljubomorni. Nemate razloga za to.

Vrijeme je da počnete gledati svoj život i raditi na sebi kako bi vam bilo lakše i bolje, a ne da se miješate u tuđe poslove jer ćete zbog toga ostati sami i neprihvaćeni.

Ljubiti se s pokojnim partnerom

Ako sanjate kako se ljubite s pokojnim partnerom to znači da vas netko i dalje drži u šaci zbog nečeg u čemu ste sudjelovali u prošlosti.

Moguće da ste uhvaćeni u preljubu od strane neke osobe pa vas ona zbog toga izrabljuje na razne načine.

Možda ste čak pokušali pomoći nekome kome niste smjeli, pa ste zbog toga završili u još većim problemima, iako ste htjeli samo dobro.

Slaviti pokojnikov rođendan

Slaviti pokojnikov rođendan u snovima ukazuje da se plaćanje novčanog duga, koji dugujete nekoj osobi, približava.

Iako ste u teškoj financijskoj situaciji, pokušat ćete obaviti neke poslove sa strane kako biste što prije sakupili određenu sumu novca i vratili ju onome kome dugujete.

Ne zbližavajte se s osobama u koje nemate stopostotno povjerenje jer bi vam se život mogao okrenuti naglavačke. Prestanite biti naivni i učvrstite svoj stav.

Poroditi mrtvo dijete

Ukoliko u snovima rađate mrtvo dijete to znači da ćete doživjeti neuspjeh u poslovnoj sferi života.

Ako ste nedavno sklopili posao za koji ste vjerovali da će vam koristiti, nemojte se previše zanositi time, ili ako ste stekli utisak da ćete dobiti povišicu ili napredovanje na poslu, prevarili ste se.

Istina boli, ali to nije kraj svijeta. Život teče dalje i na vama je da se fokusirate na sigurnije i manje rizične odluke.

Sanjati seks s pokojnikom

Sanjati seks s pokojnikom predstavlja propuštenu priliku. Možda ste primijetili da vam se neka osoba, prema kojoj i vi gajite emocije, u posljednje vrijeme daje do znanja želju za unaprjeđenjem vašeg odnosa na višu razinu, ali vi to odlučno izbjegavate i ignorirate. Kasnije ćete shvatiti da ste radili grešku za greškom.

Povucite se na neko vrijeme u svoju zonu komfora jer vam je to potrebno.

Kako biste mogli funkcionirati kao do sada, morate s vremena na vrijeme napuniti baterije.

Snovi o živim mrtvacima

Snovi o živim mrtvacima predstavljaju ljude koji vam jako nedostaju. Moguće da je sila prilika odvela daleko od rodnog kraja gdje su vam ostali prijatelji, roditelji, rodbina i slično, pa se sada osjećate nostalgično i tužno.

Iako ste svjesni da ćete ih nekad ponovno vidjeti, to vama nije dovoljno. Zbog toga svakodnevno razmišljate o tome je li odluka o odlasku bila ispravna i vrijedna takvog gubitka.

Vidjeti golog mrtvaca ili pokojnika

Ukoliko u snu vidite golog mrtvaca to znači da ćete biti pobjeđeni od strane nekog protivnika. Možda ste se sukobili s kolegom na poslu oko nekog projekta na kojem ćete vi izaći kao gubitnik. Isto tako, moguće da ste u svađi s susjedom oko građevinske dozvole ili nečeg sličnog u kojoj će on ili ona biti pobjednik.

Nemojte se previše fokusirati na stvari koje trenutno ne možete priuštiti, već radite na tome da ih postignete u budućnosti.

Fokusirajte se na bitnije stvari koje će vam osigurati budućnost.

Napiti se s mrtvima

Ako sanjate da ste se napili s mrtvacima to znači da će vas neka vrlo bliska i voljena osoba osramotiti na nekoj zabavi.

Moguće da će vaš partner postati prepijan, što će vas sramotiti, ili ćete se posvađati s nekim od rodbine na javnom mjestu, što će privući tuđi podsmijeh i ruganje, a to ćete itekako osjetiti u budućnosti.

Rukovati se s pokojnikom

Simbolika sna u kojem se rukujete s pokojnikom znači da ćete uspjeti dogovoriti sastanak za novi posao. Nakon dugog perioda bez posla i financijskog priljeva, napokon ste dobili priliku. Kako će to sve proći ovisi isključivo o vama, vašem ponašanju i spremnosti za takvu poslovnu obavezu.

Nemojte pružati ruku svakome tko zatraži vašu pomoć jer ćete s vremenom biti preplavljeni takvim osobama i polako početi gušiti se.

Fotografirati pokojnika

Ako u snu fotografirate pokojnika, moguće je da ćete otići na putovanje na kojem će se dogoditi mnoge loše stvari. Evo nekoliko najpoznatijih i najčešćih događaja:

  • bit ćete opljačkani,
  • izgubit ćete putne dokumente,
  • ostavit će vas partner zbog druge, vama jako bliske osobe,
  • na tom putovanju dobit ćete otkaz preko telefonskog poziva i slično.

Ručati s mrtvacem ili pokojnikom

Sanjati ručak s pokojnikom ukazuje na to da ste razočarani kako vam život teče. Smatrate da ste predodređeni za veće stvari od običnog posla koji trenutno radite. Takvo razmišljanje stvara vam nelagodu i strah koji mogu imati ružne posljedice za vašu budućnost.

Slušajte savjete koje vam daju osobe od povjerenja, osobito vaši roditelji, jer su to riječi mudrosti i ljubavi. Nema srama u traženju pomoći od nekoga tko je prošao kroz život kao pobjednik.

Vjenčavati se s pokojnikom

Ukoliko sanjate da se udajete ili ženite za pokojnika, to znači da morate paziti na svoje zdravlje. Ako ste svjesni da ste se udebljali ili da os