Mobitel – šta znači sanjati pametni telefon?

Pametni telefoni u snovima obično simboliziraju uspon i pad pojedinca, te često i ljudi iz okoline.

Sanjati mobitel

Kad sanjate mobitel, to obično znači da iščekujete veoma važan poslovni poziv. Vaše su šanse za napredovanje porasle zbog problema koji ste uspješno riješili prije nekoliko dana na poslu.

Imate povjerenje u svoje instinkte unatoč izglednim nepremostivim zaprekama. Velika podrška prijatelja vam mnogo pomaže i znači.

San o polupanom mobilnom telefonu

Snovi o polupanim mobilnim telefonima obično ukazuju na promjenu životnih prioriteta kojih ste se do sada držali. Podnosite mnogo stresova za bolju budućnost.

Nemojte očekivati da drugi određuju vaš put. Sami ste zaslužni za to. Takvi snovi obično predstavljaju prekretnicu u životu i privremeno vas vode dalje kroz životne etape.

Snovi o pokvarenom smartphone-u

Sanjati pokvaren smartphone je specifičan san koji vas upozorava na izdaju. Izdaju vam najčešće priprema netko poput:

 • bračnog partnera,
 • najboljeg prijatelja,
 • najboljeg kolege s posla,
 • najboljeg susjeda,
 • često puta i kuma ili kume.

Ne radujete se previše godišnjem odmoru jer ste svjesni da se vraćate na isto radno mjesto.

Sanjati da ste izgubili mobitel

Kad sanjate da ste izgubili mobitel, to znači da ćete uskoro morati skupiti veću količinu novca. Financijski ćete se žrtvovati za svoju obitelj.

Prijatelji vam pomažu koliko mogu i to vam je dovoljno da ostanete psihički jaki u teškim razdobljima života.

Sanjati da je netko izgubio mobitel

Sanjanje da je druga osoba izgubila mobitel najčešće znači da će vam se u život uskoro umiješati neka nepoznata osoba. To bi mogla biti nova ljubav, novi prijatelj, neprijatelj, poslovni partner i slično.

Svjesni ste da morate postupati oprezno i polako. Nemojte trčati pred rudo, prvo dobro razmislite prije nego što donesete bilo kakav zaključak ili odluku.

Sanjati da ste kupili novi mobitel

San da ste kupili novi mobitel ukazuje na ugodno materijalno iznenađenje koje će vas obradovati. Neki od primjera što možete očekivati su:

 • osvojili ste nagradno putovanje na neko egzotično mjesto,
 • dobili povišicu na poslu,
 • dobili posao za kojim jako želite,
 • osvojili dobitak u igrama na sreću,
 • dobili skupocjen poklon od osobe koja vas jako cijeni i slično.

Iskreni ste prema sebi i drugima i to svi vide i zbog toga vas poštuju više. Ne opterećujte se nebitnim stvarima.

San o ispražnjenom mobilnom telefonu

San o mobilnom telefonu koji se ispraznio znači da vam je vrlo potreban odmor od svega, prvenstveno posla i radnog okruženja. Vrijeme je da spakirate kovčege i otputujete na putovanje gdje ćete se moći odmoriti i napuniti baterije.

To može biti odlazak na odmor na more, skijanje, odlazak u vikendicu i slično. Bitno je da sami odlučite gdje, kako i s kim ćete ići. Nakon povratka s odmora dočekat će vas nove poslovne prilike i pozitivne promjene.

Sanjati da je vaš pametni telefon ukraden

Ako sanjate da vam je pametni telefon ukraden, to ukazuje na žal za propuštenim prilikama. Svjesni ste da morate nastaviti dalje i da se prošlost ne može mijenjati. Ali ste također svjesni da se iz grešaka može mnogo naučiti i na temelju njih oblikovati bolja i blistavija budućnost.

Snovi o ukradenom pametnom telefonu često potiču ljude da krenu naprijed u ostvarenju svojih ciljeva i savladavanju prepreka koje su se do nedavno činile nepobjedivima.

Sanjati da je tuđi smartphone ukraden

Kad sanjate da je tuđi smartphone ukraden, to znači da osoba iz vaše okoline, bilo kolega s posla, brat, sestra, prijatelj, rođak, kum, traži vašu podršku. Vi ste toj osobi veliki oslonac. Potrudit ćete se da pomognete kada god je to potrebno. Imate pogodan i sretan duh pa vam nije teško pomagati bilo kome u nevolji. Vaša će djela biti primijećena i sve će vam se dobro vratiti.

Sanjati da je baterija u vašem mobilnom telefonu eksplodirala

Ako sanjate da je eksplodirala baterija u vašem mobilnom telefonu, to znači da morate promijeniti okolinu u kojoj živite i promijeniti društvo s kojim se najčešće družite.

Svjesni ste da u mjestu gdje živite ne vidite perspektivu, bilo da je riječ o boljem radnom mjestu ili iskazivanju vaših kreativnih sposobnosti. Vrijeme je za novi početak u životu.

Ovakvi snovi su najučinkovitiji za daljnji životni napredak pojedinca.

Sanjati da je nekom eksplodirala baterija u mobitelu telefonu

San da je nekom eksplodirala baterija u mobitelu znači da kolege na poslu o vama misle negativno.

Možda im dosađujete s istim anegdotama svaki dan, možda ste nekad posudili novac od kolega pa ste zaboravili vratiti ili niste imali sredstva pa ste bili previše posramljeni to reći, ili ste možda jedan od onih koji sve prenose šefu.

Neće vam biti lako na poslu dok ne porazgovarate s kolegama i dok ne pokušate riješiti taj problem.

Sanjati da je vaš mobitel pao u pivo

Kad sanjate da vam je mobitel pao u pivo, to ukazuje na uspjeh u ljubavi. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da će vas partner iznenaditi lijepim gestom.

Ako ste zaručeni, vjerojatno će se osloboditi željeni datum vjenčanja. I bend koji ste željeli će vam biti dostupan.

Ako ste u braku, očekujte vrlo sretne vijesti. Kupujte krevetić, mnogo dječjih pelena, dudu i puno kave jer vas očekuju noći bez sna.

Sanjati da je nečiji mobitel pao u pivo

San da je nečiji mobitel pao u pivo znači da ćete otputovati na nezaboravno putovanje s prijateljima. Radujete se jer vam treba avantura. Psihički se pripremate za nadolazeće putovanje. Svjesni ste da morate završiti poslove koje ste započeli prije nego što se uputite u avanturu života.

Sanjati da se vaš pametni telefon zapalio

San da se vaš pametni telefon zapalio znači da vam je potrebna strast i ljubav. Trebate uzbudljivu avanturu.

Takvi snovi često se pojavljuju kod introvertiranih osoba. Potrebno im je da se maksimalno zabave. To uključuje:

 • plešući u noćnom klubu,
 • adrenalinske sportove,
 • sudjelovanje u raznim sportskim aktivnostima,
 • seksualne avanture.

Sanjati da se nekom zapalio pametni telefon

Snovi u kojima se nečiji pametni telefon zapalio često se tumače kao nesuglasice u braku. Takav san znači da ste zaboravili važan događaj.

Možda je danas godišnjica vašeg braka, rođendan vašeg partnera ili neki drugi važan datum, možda ste zaboravili rezervirati stol u skupocjenom restoranu gdje ste dugo čekali mjesto i slično.

Više pažnje posvetite partneru i njegovim/njezinim osjećajima. Svjesni ste da prema toj osobi osjećate toplinu, ljubav i strast. Odlučili ste da to ne želite izgubiti pod nikakvu cijenu.

San o virusu u vašem Android ili IOS mobitelu

San u kojem ste negdje pokupili virus na vašem mobitelu znači da bi trebali brinuti o svom zdravlju. To je jasan signal da vam tijelo šalje poruke.

Možda samo trebate promijeniti prehranu, natjerati se na trčanje ili piti više tekućine.

San o virusu u tuđem mobilnom telefonu

San o virusu u tuđem mobilnom telefonu znak je da ste uvjereni da ste nekome nanijeli štetu. Snovi o virusu u tuđem mobilnome telefonu upućuju na vaše pogreške.

Možda ste kome napravili šalu, izbrisali tužbu ili od nekoga nešto ukradili. Savjest vas muči, ali niste sigurni trebate li priznati, jer se bojite posljedica.

U takvim snovima često dolazi do borbe između osobnog dobra i zla. Od vas ovisi koja će strana pobjediti.

Sanjati da ste se javili na vaš mobitel

San u kojem ste se javili na vaš mobitel znači da će vas netko od rodbine pozvati na slavlje. Veselite se tom događaju i jedva čekate otići. Ispadate upečatljivi svojim nastupom i glasnoćom, što ostavlja pozitivan dojam na ljude oko vas.

Trudite se obogatiti svoje znanje slušajući što drugi govore.

Sanjati da se niste javili na vaš pametni telefon

Ako sanjate da se niste javili na vaš pametni telefon, to znači da ćete propustiti važnu priliku u životu. Vaša lijenost i nedostatak samodiscipline dolaze na naplatu. Budite strpljivi i počnite ispočetka.

Najbolji se znaju podići nakon pada.

Snovi o letećim mobilnim telefonima

Ako sanjate o letećim mobilnim telefonima, to obično označava da više ne kontrolirate vlastiti životni put. Možda vam posao oduzima previše dragocjenog vremena ili imate osjećaj da sve propada bez mogućnosti izlaza.

Željeli biste pobjeći od svega materijalnog i osamiti se na pustom otoku gdje biste mogli živjeti slobodno i uživati.

Ovi snovi sugeriraju hitnu potrebu za promjenama u životu pojedinca.