Sanovnik o groblju

Groblje u javi nikada ne predstavlja sretnu i poželjnu destinaciju. Uvijek je obavijeno tugom i žalošću. To je, pak, mjesto na kojem smo ostavili svoje najdraže kad im se ugasio životni plamen i ono predstavlja konačnu adresu do sudnjeg dana koji će dočekati sa jednako tako preminulim i tužnim osobama koje će im postati nove, doživotne susjede.

Sjetite se vaših osjećanja kad god posjetite nečiji grob, naročito od osobe koja vam je bila vrlo draga dok je bila živa. Osjećaj je neopisivo pun tuge i žalosti, zar ne? Isto tako, jeste li imali osjećaj blagostanja dok stojite nad grobom i prisjećate se nekih lijepih i toplih trenutaka koje ste proveli s tom osobom? Da, to su te sretne misli koje su povezane sa ovim pustim i mračnim mjestom… Nije sve tako sivo kako se čini.

Snovi o grobljima se ne tumače ako ste nedavno bili na nekoj sahrani jer je takav san obično posljedica tog događaja. Više o takvim snovima ćemo vam objasniti u nastavku teksta…

Sanjati groblje

Snovi o groblju ukazuju na razdoblje ispunjeno tugom i suzama. Moguće je da vas je partner napustio nakon dugih godina provedenih zajedno što će u vama izazvati lavinu tužnih i srceparajućih osjećanja koje nećete moći lako preboljeti.

Također je moguće da će vas napustiti osoba koja vam je vrlo draga, ali razlog za to će biti vaša posesivnost i manipulacija.

Ako želite dobro sebi i osobama koje su vam drage, promijenite način ponašanja prema drugim ljudima inače ćete shvatiti koliko je teško i iscrpljujuće pronaći izlaz iz gotovo bezizlazne situacije.

Snovi o grobovima

Sanjati grobove ne bi trebalo shvaćati olako jer takvi snovi označavaju veliki gubitak. Često se radi o materijalnim stvarima. U nekoliko primjera ćemo vam pokazati o kojim se to stvarima najčešće radi i što vas očekuje u budućnosti:

  • izgubit ćete novčanik ili bankomatsku karticu,
  • dobit ćete premještaj na lošije plaćeno mjesto na poslu,
  • bit ćete sudionik u prometnoj nesreći koja će vam oduzeti automobil,
  • kvar na novom, skupocjenom kućanskom uređaju,
  • gubitak skupocjenog nakita i slično.

 

Sanjati spomenik

Ako sanjate spomenik, to znači da će vam na um stalno dolaziti osoba iz prošlosti s kojom dugo niste u kontaktu. Možda je to prijatelj ili prijateljica iz školskih dana koji se odselio u neku daleku stranu zemlju pa se sada pitate kako je njemu ili njoj i je li se snašao ili snašla u tom velikom svijetu.

Također, moguće je da još patite za simpatijom iz prošlosti, no svjesni ste da je to ipak zabranjena tema jer je ta osoba u sretnoj vezi s nekim drugim i da je taj vlak odavno prošao.

Vidjeti spomenik palim borcima

Ako u snu sanjate spomenik palim borcima, to znači da će uskoro izbiti veliki sukob između vas i nekoliko kolega na poslu. Svjesni ste da već dugo na poslu vlada veoma neugodna atmosfera koja vam svakim danom sve više dodaje nervozu.

S vremena na vrijeme dođe do svađe s nekim, no do sada te rasprave nisu bile ozbiljne, no shvatili ste da se stvara sve veća napetost koja se lako može pretvoriti u pravi uredski rat.

Opljačkati grob

Sanjati da pljačkate grob znači da ćete iskoristiti pet minuta slave zahvaljujući tuđem trudu i uspjehu. Možda će kolega ili kolegica na poslu doći do rješenja problema koji je tvrtku dugo mučio, ali ćete vi nekako uspjeti sakupiti sve zasluge.

Iako će vam život zbog toga biti ugodniji u materijalnom smislu, mučit će vas misli o nepoštenju i nemoralu koje će se pokazati kao neizdrživ i vrlo stresan period koji ćete morati promijeniti što prije.

Vidjeti nekoga kako pljačka grob

Ako u snu gledate nekoga kako pljačka grob, to znači da ćete postati meta ogovaranja i ismijavanja na poslu. Učinili ste nešto što je potaknulo ostale kolege na takvo ponašanje.

Što god to bilo, pokušat ćete to ispraviti kako ne biste ostali predmet sprdnje. Iako će vam ostali plastično ukazivati na pogreške i razloge toga, trebat će vam više vremena da i sami shvatite te iste.

Zapaliti svijeću na bratovom grobu

Ako sanjate da ste zapalili svijeću na bratovom grobu, to znači da ste se odlučili ispraviti pogreške iz prošlosti koje su vam stvarale nelagodu i probleme u sadašnjosti.

Trebalo vam je dugo vremena da se odlučite na takav korak, ali ćete biti veoma ponosni na sebe kad to konačno riješite.

Snovi ove vrste su dobri za moral osoba koje ih sanjaju jer ih potiču na hrabrost i odlučnost. Ovi snovi su rijetki ali jako poželjni kod svakog tko sanja.

Zapaliti svijeću na sestrinom grobu

Ako sanjate da ste zapalili svijeću na sestrinom grobu, to znači da ste ponosni na svoj životni uspjeh koji ste do sada postigli. Još ste ponosniji jer ste uvijek birali teži put jer se na neki način smatrate opsjednutim rješavanjem problema koji vam padaju pred noge.

Također ne dopuštate nikome da vas ponižava. Vaš ponos to ne dopušta. Uvijek ste bili jedna od onih osoba koja je čvrsto držala gard kad bi se našla na meti kritika i ismijavanja.

Raditi kao čuvar na groblju

Biti zaposlen kao čuvar na groblju simbolizira vaš financijski krah ako ne budete štedljiviji i oprezniji s novcem u budućnosti. Počeli ste se razbacivati s teško stečenim novcem i to će vas dovesti u vrlo neugodnu situaciju.

Svjesni ste da niste našli taj novac na cesti i prema tome bi trebali tako i postupati. Bliske osobe su vas upozoravale na takav ishod ali ih niste mnogo slušali, što će se pokazati kao velika greška.

Sanjati da ste vi u grobu

Sanjati da ste vi u grobu implicira da vas je emocionalni partner počeo “gušiti” svakodnevnim izražavanjem neostvarivih želja, zbog čega ste se na početku osjećali loše jer mu ili joj niste mogli to priuštiti.

Sada ste shvatili da je to samo razmaženost i sebično prenemaganje koje ćete uskoro morati prekinuti. Shvatili ste da i vama treba pažnja i ljubav koju zaslužujete, a koju ne dobivate.

Svjesni ste da tako nećete moći još dugo to trpjeti pa ste potajno počeli razmišljati o potrazi za alternativom. Također, moguće je da će se i u trenutnoj vezi sve posložiti.

Sanjati da ste pali u grob

Ako ste sanjali da ste pali u grob, to implicira na nesuglasice kod kuće. Moguće je da vas je puno doma pa zbog toga nastaju razilaženja u mišljenjima koja rezultiraju “verbalnim ratovima” i slično.

Trenutna situacija kod kuće nije sjajna, no vi ste ipak jedna od onih osoba koja pokušava to ispraviti i voditi na pravi put. Iako ste jedna od mlađih osoba u obitelji, brzo ste sazreli i ponašate se puno zrelije u odnosu na svoje godine, što su i druge osobe iz vaše okoline zamijetile.

Plakati na groblju

Sanjati kako plačete na groblju simbolizira vašu stalnu potrebu za dokazivanjem, iako u dubini duše plačete i tugujete.

Neki događaji iz prošlosti, neiskorištene prilike i neuzvraćene ljubavi ostavili su nepopravljiv kvar u vašem srcu i velik ožiljak na vašoj duši.

Kad tad ćete uspjeti skupiti snage da te neke sitnice otpustite u zaborav, no te veće će vas još dugo mučiti. U takvim situacijama se problemi rješavaju pronalaskom sreće i ljubavi.

Smijati se na groblju

Ako sanjate da se smijete na groblju, to implicira na ostvarenje nekih velikih i interesantnih želja. Osnova za to su nedostaci iz prošlosti. Moguće je da vam roditelji nisu mogli priuštiti neke stvari o kojima ste sanjali dok ste bili dijete, no to će se uskoro promijeniti.

Svojim trudom i zalaganjem omogućit ćete si sve što vam srce poželi. I dokazat ćete si da nikada više nećete biti u situaciji da patite za nečim materijalnim, a da si to ne možete priuštiti.

Ljubiti se na groblju

Ljubiti se na groblju predstavlja odluku koju ste nekad davno donijeli, a koja se tek sada počinje odražavati na vaš život. Iako ste tada prenaglo reagirali, čini se da je to ipak bio ispravan potez.

Takvi snovi mogu biti dvoznačni i igrati se s sanjačem. Na vama je da shvatite je li ta odluka bila ispravna ili pogrešna. Ako ste sanjali kako se ljubite u snovima, značenje možete pročitati ovdje.

Seksati se na groblju

Snovi u kojima se seksate na groblju znače da ćete dobiti vrlo primamljivu priliku za zaradu. Možda je riječ o nekom brzom poslu koji donosi lijepu sumu novca za malo truda ili, ako imate privatni posao, očekujte priliv klijenata i širenje poslovanja.

Novac je svakome potreban da preživi ili da pomoću njega pokaže svoju moć, no kod vas je situacija posebna. Vi u novcu vidite priliku za osobnu ekspanziju i prosperitet. Više o snovima o seksu pročitajte ovdje!

Grliti se na groblju

Sanjati da se grlite s nekim na groblju znači da se bojite promjena koje su na vidiku. Najveći strah je od koraka u nepoznato. Veoma je važno da skupite hrabrost i napravite taj prvi korak. On je najvažniji u svemu.

Pridružite se strahu s čeličnim stavom i bez razmišljanja o porazu.

Snovi ovog tipa upućuju sanjara prema boljoj budućnosti i pomažu u stvaranju čvrste i sigurne ličnosti.

Sanjati sahranu

Sanjati sahranu povezuje se s prijevarom u ljubavnoj vezi ili braku. Moguće je da ste svjesni da vas partner već neko vrijeme vara s osobom iz vašeg okruženja.

Također je moguće da ste uhvatili partnera u činu preljube s najboljim prijateljem ili prijateljicom što je vrlo teško utjecalo na vas. Nakon takvih događaja jako je komplicirano ponovo postići istu razinu samopouzdanja kao prije.