Bivši dečko – šta znači sanjati bivšeg momka

Ljubav je poznata po tome što često zaslijepi ludo zaljubljene osobe, što i jest čest razlog iznenadnih raskida, vječitih svađa pa čak i fizičkih sukoba. Jeste li ikada bili „ludo zaljubljeni“? Ako jeste, nije li to jedan od onih neopisivih i najljepših osjećaja koje ste do sada doživjeli?

Možda ste vi jedna od onih osoba kojima ljubav i nije toliko bitna, pa ste to propustili? U oba slučaja postoje prednosti i nedostaci, a jedan od njih je bivši dečko.

Često nakon prekida veze dolazi do svađe između dvoje ljudi koja se može vleči kroz cijeli život, ali nije rijetkost ni da oni ostanu prijatelji pa čak i najbolji. Snovi o bivšem dečku su česti i nose vrlo jaka značenja koja ćemo vam objasniti kasnije u tekstu.

Navest ćemo vam nekoliko najučestalijih i najvažnijih tumačenja snova o bivšem dečku…

Sanjati bivšeg dečka

Sanjati bivšeg dečka znači da ste počeli intenzivno razmišljati o događajima iz prošlosti. Moguće je da vas prekid sa bivšim dečkom i danas progoni kroz loše uspomene i osjećaje. To su stvari od kojih se morate osloboditi jer će vas samo kočiti u budućnosti.

Bol iz prošlosti je teško otkloniti, ali nije nemoguće. S vremenom ćete shvatiti način i osjetit ćete ogromno olakšanje.

Sanjati da vas bivši zove na telefon

Ako sanjate da vas bivši dečko zove na telefon, to implicira na vašu stalnu želju za pažnjom. Možda ste jedna od tih osoba koja voli biti u centru interesa gdje god se pojavi.

Prekomjerna pažnja na vas djeluje vrlo dobro i ispunjava vas neobičnom željom za ljudskim kontaktom i emocijama. Mentalitet poput vašeg je vrlo rijedak i u društvu ste gledani kao iznimno zanimljiva i zabavna osoba kojoj se svi žele približiti.

Vidjeti bivšeg dečka u prolazu

Ako sanjate da prolazite pored bivšeg dečka, to znači da će vam se u ljubavnu vezu koju dugo gradite s partnerom umiješati nepoznata osoba. Bit ćete stalno na oprezu i morat ćete razgovarati s partnerom o toj situaciji.

Moguće je da vam partner nešto skriva, iako to ne mora biti slučaj.

Bit će vam teško, ali morat ćete biti vrlo oprezni i suvisli u mnogim situacijama. Važno je biti uporan i dosljedan u svemu što radite.

Vidjeti bivšeg dečka u automobilu

Snovi o bivšem dečku u automobilu nagovještavaju nekoliko poslovnih putovanja u skorije vrijeme. Moguće je da vaša firma proživljava veliki razvoj i zbog toga su joj potrebna nova poslovna partnerstva, a vi ćete biti odgovorni za njihovo uspostavljanje.

U takvim poslovnim pothvatima nema prostora za šale i greške, stoga će te morati biti vrlo ozbiljni i inovativni.

Ljubiti se s bivšim dečkom

Sanjati kako se ljubite s bivšim dečkom ukazuje na kraj teškog socijalnog razdoblja. Obično, simbolika takvog sna je upoznavanje nove osobe koja će vas nadahnuti na razmišljanje o nečemu što vam dosad nije padalo na pamet.

Osjećate veliko zadovoljstvo jer ste pronašli „odskočnu dasku“.

Buduće nepovoljne prilike otežat će skapanje novih prijateljstava, osim s ovim jednim izuzetkom. Ta osoba skriva neku veliku tajnu.

Imati spolni odnos s bivšim dečkom

Sanjati da imate spolni odnos s bivšim dečkom ukazuje na nečiju želju za spolnošću i romantikom prema vama. Ako ste na poslu primijetili da se kolega ili kolegica prema vama ponaša drugačije, dajući vam komplimente na vaš izgled i slično, možda ste pronašli „krivca“. Također, možda će vas netko iznenaditi pozivom na večeru ili jednostavan izlazak na piće, gdje će vam otkriti svoje želje i osjećaje prema vama.