Pas – simbolika i značenje sna

Psi u snovima označavaju nove početke, prijateljstva, lojalnost, sreću ali i određene padove koji će vas uzdrmati do određenih granica. Često su sa srećnim ishodom. Ako ste nedavno imali intenzivan susret s psom, onda takve snove ne trebate tumačiti jer su izravna posljedica toga. „Pas je čovjekov najbolji prijatelj“, pa tako i ovi snovi uglavnom donose sretne i pozitivne ishode.

Sanjati pitomog psa

Kada sanjate pitomog psa, to znači da ćete upoznati vrlo pozitivnu i dobru osobu s kojom će vam biti jako ugodno. Možda je riječ o novom prijateljstvu ili čak novoj i uzbudljivoj ljubavnoj avanturi koja bi mogla prerasti u brak, sreću, ljubav i obitelj. Pronaći ćete zajednički jezik i postati vrlo snažan i ispunjen par.

Sanjati divljeg psa

Ako sanjate divljeg psa, to znači da ste izrazito nemirni i avanturistički nastrojeni. Ne možete dugo ostati na jednom mjestu. Žudnja za avanturama u životu vas pokreće, prvenstveno ljubavnim, ali isto tako se upuštate i u velike poslovne i složene avanture. Preuzimate ogromne i teške projekte samo kako biste sebi postavili što veće izazove. Morate biti stalno na oprezu jer vas jedna greška može stajati mnogo toga.

Sanjati tužnog psa

Snovi o tužnom psu simboliziraju nesreću. Lako je moguće da će problemi koje ste dugo izbjegavali konačno isplivati. Bit ćete iznenađeni kad shvatite da su se s vremenom ti problemi samo povećali i umnožili. Shvatit ćete da ste pogriješili što ste odabrali lakši put bez truda i da će vam to biti važna lekcija za budućnost.

Takvi snovi se tumače kao žaljenje za nečim što je učinjeno u prošlosti te svijest o rješavanju tih problema.

Sanjati srećnog psa

Snovi u kojima sanjate srećnog psa signaliziraju da ste blizu rješenju nekog bitnog problema ili situacije koja vas opterećuje već niz godina. Takvi problemi mogu biti:

  • otplata kredita
  • pronalaženje posla
  • rješavanje sudskog spora
  • partner će konačno reći „Da!“
  • neslaganja oko ostavinske rasprave

Ovi snovi također ukazuju na izuzetno povoljno i sretno razdoblje za osobe koje ih sanjaju jer im donose uspjeh i prosperitet. Posljedice ovih snova često su povećani entuzijazam i sreća.

Snovi o čoporu pasa

Ako sanjate snove o čoporu pasa, to označava odanost i prijateljstvo. Okruženi ste osobama koje volite i koje biste za vas učinili sve, kao i one za vas. Zbog toga se osjećate ispunjeno i sretno jer imate takvu podršku.

U vezi ili braku možete očekivati male „turbulencije“ izazvane ljubomorom vašeg partnera. To može biti posljedica vašeg svakodnevnog izlaska na kavu ili piće s nepoznatim ljudima, koji su vjerojatno vaši poslovni klijenti.

Značenje sna o psu lutalici

Ovi snovi simboliziraju loš period koji vas očekuje. Možda ćete izgubiti posao i nećete moći vraćati kredit ili će vam biti neophodno suočiti se s odlukom o razvodu. Ovakvi snovi su puni problema i teških situacija. Pokušajte se na najbolji mogući način nositi s njima.

Značenje snova o psu koji grize cipelu

Ako sanjate psa koji grize cipelu, takvi snovi imaju više značenja. To može biti:

  1. Ako je cipela vaša, znači da ćete dobiti vrijedan poklon koji će vam se svidjeti, primjerice novi automobil, skupocjeni sat, nakit ili nekretnine.
  2. Ako je cipela od vašeg partnera, to znači da ćete se posvađati zbog sitnica koje su se nakupljale s vremenom. Trebat će vremena da se situacija smiri.
  3. Ako je cipela od susjeda, to ukazuje da će se s njima kojima imate dugotrajne nesuglasice preseliti negdje drugdje, što će vam olakšati život.
  4. Ako sanjate da je cipela od vaše svekrve, to znači da ćete uskoro biti pozvani na važan ručak koji bi mogao biti poslovan, ali i obiteljski, na kojem ćete čuti bitnu vijest.

Značenje sna o borbi pasa

Ako sanjate borbu pasa, to ukazuje na svađu s rodbinom, često zbog nasljeđa. Neko u obitelji ili vi smatrate da trebate dobiti više nego što zaslužujete. Bez mirnog dogovora nećete postići ništa i samo ćete stagnirati, a sudovi i odvjetnici mogu samo potrošiti vaše nasljedstvo.

Takvi snovi se javljaju kod osoba koje zavide na financijskim dobitcima svoje rodbine. Vode se mišlju „Ako ja ne mogu dobiti, ni ti nećeš!“, što ukazuje na posesivnost i manipulativnost.

Sanjati psa koji spava

Sanjati spavajućeg psa simbolizira vašu dobrotu i odanost. Ste osoba koja nikome ne želi zlo. Radi tih vrline često ste bili prevareni, ali to nije narušilo vašu vjeru u ljude. Umjesto bijesa, osjećate empatiju i altruizam. Vaša obitelj vas visoko cijeni, ali neki kolege s posla smatraju da ste samo obični manipulator.

Snovi o psu koji laje

Ovakvi snovi označavaju napredak u poslovnom svijetu. Nemojte oklijevati prihvatiti izazove na poslu. Možda vas šef neopravdano kritizira, ili mu se ne sviđa što ste popularniji od njega. Vaša će nezamjenjivost u tvrtki donijeti financijski dobitak i poštovanje na poslu.

Snovi u kojima čopor pasa laje na vas

Ako sanjate ovakav san, to znači da ste meta trača na poslu. Možda ste imali tajnu vezu s kolegom, očekujući da ostane tajna, ali takve se tajne teško čuvaju. Tražit ćete rame za plakanje, ali nemojte previše mariti za onima koji pričaju iza leđa.

Sanjati da pas reži na vas

Sanjati da pas reži na vas ukazuje na ljutnju vašeg partnera zbog nečega što ste možda zaboravili, kao što je vaša godišnjica, njihov rođendan, večera u restoranu. Pokušajte ubuduće provoditi više vremena s voljenom osobom i na neki romantičan način joj se iskupiti.

Sanjati da pas reži na nekoga drugoga

Sanjati psa koji reži na nekog drugog ukazuje na vašu sumnju prema bliskoj osobi. Možda ste primijetili nestanak novca iz novčanika i sumnjate na djecu ili partnera. Nema potrebe za velikom brigom, ali treba ih upozoriti na postupak.

Sanjati da pas juri mačku

San u kojem pas juri mačku simbolizira mogući poslovni put, koji će vas odvesti izvan granica zemlje u kojoj živite. Budući da ste ugledan član tvrtke, na vama je zadatka da ostvarite novi posao koji će tvrtku izvući iz trenutno nezavidne situacije.

San o mrtvom psu

San o mrtvom psu označava kraj prijateljstva. Možda ste imali ozbiljnu svađu s prijateljem, što je ostavilo dubok utisak. Smatrate da se prijateljstvo više ne može obnoviti. Bit ćete tužni neko vrijeme, ali vrijeme liječi sve, pa tako i gubitak prijateljstva.

San o debelom psu

San o debelom psu sugerira da bi trebali razmisliti o dijeti. Svjesni ste da ste se udebljali i to se počelo primjećivati na odjeći i u svakodnevnim aktivnostima. Odlučni ste pripaziti na prehranu i unos kalorija.

San o mršavom psu

Ako sanjate o mršavom psu, to upućuje na bolest u obitelji, obično manju, poput prehlade ili temperature. Nije za preveliku brigu, ali posjet liječniku je najbolja prevencija.

Snovi o malom psu

San o malom psu označava da ste ponosni na svoj karakter i osobnost. Vaša prepotentnost ponekad dovodi do neugodnih situacija. Ovakvi snovi ukazuju na to da su sanjači egocentrici i bahati. Nisu sebe loše osobe, ali ni „cvjetići“.

Sanjati velikog psa

San o velikom psu pokazuje da ste ponosni na partnera i njihove postupke koji vas ispunjavaju. Što se tiče vaše veze, uvjereni ste u zajednički sretan i ispunjen život.

Snovi u kojima se igrate s psom

San u kojem se igrate s psom znači da previše vremena provodite u virtualnom svijetu. Potrebno vam je vremena da se vratite realnosti i nastavite normalno funkcionirati u stvarnom životu. Ovi snovi često se tumače kao poziv u pomoć i traženje pravog puta.