Alergija – šta znači sanjati alergiju?

Alergije u snovima su rijedak motiv. Simboliziraju obično sitne probleme i zaobilazne prepreke. Ako patite od alergija onda ovakve snove ne tumačimo.

Imati alergiju u snu

Kada sanjate da Vi imate alergiju, to znači da ste spremni za promjene u poslovnoj sferi vašeg života. Moguće je da želite novi posao, nove izazove. Želite veću zaradu, a na trenutnom poslu koji radite to ne možete ostvariti. Niste iskreni prema sebi što i jeste glavni razlog zašto vam je put posut trnjem.

Ne vjerujete da ste sposobni ustati i krenuti ka boljem, ali ste svjesni da s vremenom dolaze i promjene. Trud, disciplina i rad se gotovo uvijek isplate.

Sanjati da netko ima alergiju

Kada sanjate da netko drugi ima alergiju, to znači da neka vama vrlo bliska osoba mnogo pati. Možda je to vaša voljena osoba kojoj niste posvećivali dovoljno pažnje zbog vašeg posla, druženja s prijateljima, izlazaka, odlazaka na piće. Moguće je da je ta osoba dobila otkaz na poslu pa je sada muče egzistencijalne krize.

Trebat će vam mnogo vremena da joj pomognete riješiti te probleme. Ne ustručavajte se otvoriti srce i pokazati prave istinske osjećaje prema osobi koju volite i do koje vam je stalo.

Sanjati da ste alergični na sunce

Kada sanjate da ste alergični na sunce, to znači da vas očekuje jako mračno i teško razdoblje. Svjesni ste prisutnosti tame koja vam se približava. Ne želite komunicirati ni s kim, ostavljate sve po strani i zatvarate se u kavez koji ste sami složili oko sebe. Postoji mogućnost da ste izgubili pravac u životu, cilj koji ste postavili ispred sebe vam izmiče i čini se:

  • nedostižan,
  • nezadovoljstvo na poslu,
  • nezadovoljstvo u ljubavnom životu,
  • nezadovoljstvo u braku.

Za svako nezadovoljstvo postoji lijek. Ovakav san izaziva strah i povećanu nesigurnost u stvarnom životu.

Biti okružen alergičnim osobama

Kada sanjate da ste okruženi alergičnim osobama, to u većini slučajeva znači da u stvarnom životu trebate promijeniti neke ljude oko sebe koji u vama izazivaju bol, patnju, tjeskobu, nelagodu i slično. To mogu biti kolege s posla, prijatelji s kojima svakodnevno pijete kavu u kafiću, vaša djevojka ili momak.

Svjesni ste da ne možete opstati na ovom svijetu sami ali ipak ste odlučili promijeniti nešto u vezi nekih stvari koje vas sprječavaju da nastavite dalje. Ovakvi snovi izazivaju pretjeranu nesigurnost i sumnju u sve oko sebe.

Sanjati alergijsko liječenje

Kada sanjate da liječite alergiju, to znači da će vam svi primarniji problemi početi polako s vremenom rješavati. Iskusili ste gorčinu života, bilo da je to bio otkaz na poslu, ljubavna prevara, bili ste opljačkani, izgubili ste nešto vrijedno, sada ste svjesni da ste došli do kraja toj patnji. Vidite svjetlo na kraju tunela.

Snovi ovog tipa vrlo pozitivno utječu na osobu koja ih sanja. Te osobe postaju privremeno sretnije, entuzijastičnije, kreativnije.

U ovom slučaju ne pokušavajte pravdati ni svoje buduće postupke jer baš u ovom trenutku trebate i morate što više se potruditi i koračati velikim koracima prema svojim ciljevima!

Alergija na vodu

Ako sanjate da ste alergični na vodu, to znači da ste u nekom, po vama, nerješivom problemu. Jer voda je vitalna za opstanak svakog živog bića na planeti, a taj problem vam je od izuzetne važnosti i želite ga riješiti što prije. Tražite pomoć od prijatelja, rodbine ali imate osjećaj da vas nitko ne razumije.

Osjećate krivicu zbog nesposobnosti da riješite taj problem sami. Mislite da ste bezvrijedni ako ne možete sami sebe pobrinuti.

Period koji vam skoro slijedi pozitivno će utjecati na vas. Doći će do pronalaska posla, promjene posla ili okoline u kojoj živite.

Sanjati alergiju na kikiriki

Ako sanjate da ste alergični na kikiriki, to znači da će vam svi planovi početi ostvarivati u jako kratkom razdoblju. Shvatit ćete da je sad prilika da formirate svoju sigurnu budućnost i da grabite samo naprijed. Bez osvrtanja unatrag.

Ovakvi snovi se najčešće tumače kao ključ za otkrivanje tajne sobe uma u kojoj su se krile sve one ideje koje sanjar nije mogao dosegnuti dok je bio budan.

Uvidjet ćete potencijal tih ideja i veliki postotak njihove ostvarivosti. Mnoge stvari koje su se činile nedostižnima jučer, danas su na dohvat ruke.

Alergija na bananu

Ako sanjate da ste alergični na bananu, to najčešće znači da vam netko priprema zavjeru iza leđa. Najčešće se to događa na radnom mjestu i u ljubavnoj vezi. Postajete nesigurni i sumnjičavi. Svjesni ste da vaši postupci iz prošlosti dolaze na naplatu.

Alergija na maslačak

Ako sanjate da ste alergični na maslačak, to znači da je došlo vrijeme da se odselite od roditelja i da formirate svoju samostalnost, a s time dobijate i veću privatnost. Mislite da nekome nešto dugujete ali to su često pogrešne misli. Pokušavate izbjeći obaveze ali ste svjesni da samo odgađate neizbježno.

San o alergičnim ženama

Snovi o alergičnim ženama su jako specifični jer imaju dva značenja, a to su:

  1. Ako sanjate o alergičnim ženama dok vani sija polumjesec, tada će vam sljedeći dan biti nepotpun, nećete uspjeti završiti sve svoje obaveze niti ćete moći odraditi dan na poslu u potpunosti.
  2. Ako sanjate o alergičnim ženama dok vani sija pun mjesec, tada će vam se sljedećeg dana sve kockice posložiti i skoro sve će teći prema vašem planu.

Snovi o alergičnom djetetu

Ako sanjate san u kojem se nalazi alergično dijete, to znači da će te dobiti povišicu na poslu u skorije vrijeme. Ne želite se odreći starih navika ali shvaćate da je ipak došlo vrijeme za određene promjene.

Zavirite u svoju dušu i ponovo pronađite svoje vrline, korisne navike i možda nešto najvažnije od svega, a to je svoje Ja.

San o kosmičkim alergijama

Kosmičke alergije se u snu tumače kao zvjezdani put po kojem trebate koračati da biste stigli u vaš osobni raj. A taj raj predstavlja vašu poslovnu karijeru, vašu obitelj, vaš život uopće.

Ovakvi snovi jasno ukazuju na što osoba stvarno želi i kojim putem bi se trebala kretati.

Alergija na pivo

Ako sanjate da ste alergični na pivo, to znači da morate usporiti s proslavama, zabavama, opijanjima do kasno u noć. Svega ste svjesni ali vas ipak želja tjera da nastavite. Mislite da ste jedinstveni u cijelom svijetu.

Pokušavate promijeniti pogled na život ali vas drugi stalno vuku za rukav i ne daju vam da napredujete.

San o alergiji na parfem

Kada sanjate da ste alergični na parfem, to obično znači da morate voditi računa o načinu na koji se odijevate. Mnogi misle da pretjerujete s kičastim odjevnim kombinacijama ali vas to ne zanima ni malo. Rado ismijavate kolege na poslu kada netko od njih dođe nespreman, neobrijan, nenaspavan.

Snovi o alergijama na ptice

Ako sanjate da ste alergični na ptice, to znači da ste svjesni da padate u različitim sferama života. Držite se izreke „Tko visoko leti, nisko pada“. Odlučili ste ponovo ovladati svojim životom tako što će te stvari ubuduće gledati drugačije. Svi vam se dive na snazi i ustrajnosti koju ste do sada pokazali.

Sanjati alergiju na kavu

Kada sanjate da ste alergični na kavu, to obično znači da ćete u skorijoj budućnosti upoznati osobu suprotnog spola koja će vas očarati svojim šarmom i s kojom ćete imati mnogo zajedničkih tema. Možda vam se pogledi spoje i na oltaru. Nikad ne znate.

San o alergiji na kavu je gotovo uvijek ljubavne prirode i treba ga ozbiljno shvatiti.

Alergija na grožđe

Sanjati da ste alergični na grožđe nije ni malo bezazleno. Takav san obično znači da imate novog neprijatelja u životu. Ne pretjerujte u razgovorima s drugim osobama, ne ulazite u ozbiljne teme neko vrijeme. Možete otkriti nešto što ne biste trebali nekoj osobi koja bi to rado iskoristila protiv vas.

Pokušajte se usredotočiti na ciljeve koje ste si postavili još dok ste bili dijete. Nekad su takvi ciljevi ili snovi najplodonosniji od svih.

San o alergičnom prijatelju

Sanjati san o alergičnom prijatelju najčešće daje do znanja da se određenih osoba u životu morate odreći. Možda je to najbolji prijatelj, možda vaša bolja polovica, možda kum, rođak, rodica, susjed.

Odricanjem ste uvidjeli da ste izbacivši tu osobu iz vašeg kruga stvorili mjesto za novog člana. To mjesto se ne mora popuniti nikad jer vam je možda i nepotrebno, a možda ćete upoznati neku osobu koja će vam okrenuti svijet za 180 stupnjeva na bolje i nju ćete postaviti na to upražnjeno mjesto.

Snovi o alergičnim roditeljima

Kada sanjate snove o alergičnim roditeljima, to znači da ste predugo bili odvojeni od neke osobe koju volite i do koje vam je mnogo stalo. Odlučni ste u tome da promijenite to.

Iako svi misle da vam je posao na prvom mjestu, vi ćete im pokazati upravo suprotno. Očekujte neku važnu vijest koja će vam promijeniti život.

Alergija na jaja

U slučaju da ste sanjali kako ste alergični na jaja, to u većini slučajeva znači da ste svjesni kako vam netko na poslu laže već neko dulje razdoblje. Provođenje svih mogućih mjera i uključivanje „moždanih satelita“ kojima ćete otkriti prevare i spletke koje vam slijede.

San o alergiji na jaja često povećava nesigurnost i strah od nepoznatog što može dovesti do neosnovanog javljanja panike.

 Sanjati da ste alergični na mačju dlaku

Alergija na mačju dlaku u snovima predstavlja nekolicinu problema koji vas muče duže vrijeme. Svjesni ste da vam je strpljenje pri kraju i da se bliži trenutak kada ćete se morati sto posto koncentrirati na njihovo rješavanje, jer bi vam inače moglo uslijediti jako teško i komplicirano razdoblje zbog istih.

Suprotstavljanje problem