Beba – šta znači sanjati bebu?

Snovi o bebama su rijetko kada negativni. Oni u većini slučajeva simboliziraju sreću, nadu, nevinost, iskrenost i duhovnu čistoću.

Sanjati san u kojem se beba smije

Ako ste sanjali san u kojem se beba smije, to obično simbolizira sreću u ljubavnom odnosu. Što se tiče ljubavnog plana, vi i vaš partner osjećate se kao da ste na sedmom nebu.

Moguće je da ćete zajedno otputovati na neko daleko egzotično romantično putovanje. Ovakvi snovi su jako pozitivni i često su ispunjeni srećom i toplinom.

Sanjati da beba priča

Snovi u kojima sanjate da beba priča označavaju veliku promjenu u vašem životu. Postoji mogućnost da ćete se preseliti u veće i naprednije okruženje. Ne brinete o novom početku jer ste vrlo snalažljivi i komunikativni i ne poznajete granice.

Ovakvi snovi često bude skriveni potencijal u osobama koje ih sanjaju.

Sanjati da beba pleše

Sanjati da beba pleše predstavlja odvikavanje od loših navika i običaja. Svjesni ste da ste navikli na loše navike i da je to teško iskorijeniti, ali uvijek postoji prilika i šansa.

U međuvremenu, sami sebi stvarate komplekse koji vas koče u svakom pogledu. Često razmišljate o svojim manama, dok vam vaše vrline lako mogu pomoći da ih se riješite.

Sanjati da držite bebu u naručju

Snovi u kojima držite bebu u naručju, poručuju da ste dostigli visoku razinu zrelosti i da ste spremni na još ozbiljnije i odgovornije pothvate. Dugo razmišljate o bebi s vašim partnerom, a ovakvi snovi mogu biti samo dokaz da ste na pravom putu i da ste spremni za to.

Snovi o napuštenoj bebi

Snovi o napuštenoj bebi znače da nosite teško breme u srcu i da vam je potreban netko s kim biste mogli porazgovarati i izbaciti sve iz sebe. Vaš partner je najbolji primjer za takvu osobu. Ako niste u vezi, to onda može biti brat ili sestra. Ne čuvajte probleme u sebi jer ćete na kraju „eksplodirati“. Samim tim što probleme ostavljate po strani i ne dijelite ih s nikim, hranite unutrašnje čudovište koje lako može isplivati na površinu.

Sanjati da uspavljivšete bebu

Sanjati da uspavljivšete bebu znači da ste spremni na nove izazove koje vam život donosi. Ništa vam ne može stajati na putu koji ste zamislili. Puni ste ideja, doživljaja i avanturističkog duha, što vaš život čini jako zanimljivim. Adrenalinski sportovi su stvoreni za osobe poput vas.

Sanjati da kupate bebu

Ako sanjate da kupate bebu, to znači da izlazite iz teškog i turbulentnog razdoblja života. Prebrodili ste mnoge teškoće i probleme i zaslužili ste dug odmor.

Dajte si oduška i resetirajte mozak. Pred vama su novi izazovi koje planirate osvojiti bistre i odmorne glave.

Sanjati da hranite bebu

Ako sanjate da hranite bebu, to znači da želite promjenu u privatnom životu. Možda je vrijeme da prekinete vezu s partnerom zbog previše monotonije ili je sve jednostavno postalo navika, možda je vrijeme da promijenite automobil i počastite se novijim i boljim modelom, ili da krenete na putovanje u daleke zemlje, na drugi kraj svijeta.

Sanjati da netko drugi hrani bebu

Ako sanjate da netko drugi hrani bebu, to znači da ste počeli gajiti simpatije prema kolegi ili kolegici s posla. Između vas već neko vrijeme postoje iskre, a to znaju i ostale kolege. Pitanje je samo tko će od vas dvoje prv(ij)e napraviti inicijalni i najhrabriji korak.

Ovakvi snovi uglavnom govore da ste upoznali osobu koja vas ispunjava na mnoge načine i koja je iskrena prema vama, što je jedna od važnijih vrlina.

Sanjati mrtvu bebu

Ako sanjate mrtvu bebu, to znači da ne vidite izlaz iz svojih problema. Riješit ćete to tako što ćete početi pozitivnije razmišljati o svakom od njih. Nije svaki problem kraj svijeta. Skupit ćete snage i boriti se protiv njih s osmijehom na licu. Nakon prvog uspješnog rješenja problema osjetit ćete porast samopouzdanja i olakšanje koje će vam pomoći u budućim borama.

Sanjati da beba plače

Snovi u kojima sanjate da beba plače znači da vam je prijeko potreban hobi u životu. Život nije samo kuća, posao. Postoji mnoštvo zabavnih aktivnosti koje mogu potpuno promijeniti vaš život, u dobrom smislu.

Možda biste trebali pokušati sa sportom. Naučite igrati nogomet, košarku, tenis. Ili se okušajte u umjetnosti. Naučite svirati gitaru, klavir, violinu, bubnjeve. Svaka nova promjena i svaki novi uzbudljiv doživljaj usrećit će vas i trgati iz monotonije u koju vas je uvukla vaša lijenost.

Sanjati da čuvate bebu

Ako sanjate da vi čuvate bebu, to znači da se ne želite mijenjati ni u kojem pogledu. Iako to vaš partner traži od vas, ne želite to jer ste zadovoljni takvi kakvi jeste. Možda to nije dobro za vaš odnos, možda ćete ga zbog toga završiti, ali sebe smatrate najvažnijima. Svjesni ste da su partnerovi zahtjevi krivi i sebični i zbog toga ste zauzeli čvrst stav o svemu tome.

Sanjati da ste dobili bebu

Ako sanjate da ste dobili bebu, to znači da će vas obradovati mali znak pažnje od strane voljene osobe. Iznenadit ćete se jer će to biti nešto što niste očekivali. U svakom slučaju, preplavit će vas topli i pozitivni osjećaj. Naučit ćete još više voljeti i brinuti se nego prije.

Sanjati da je netko drugi dobio bebu

Ako sanjate da je netko drugi dobio bebu, to znači da ste postali veoma ljubomorni na osobu koju jako volite. Ta ljubomora vam postaje teška za skrivati i počinjete izbjegavati tu osobu.

Ne mislite da ćete još dugo imati snagu za to. Bolje bi bilo da se s problemom suočite licem u lice.

Sanjati više beba

Snovi u kojima se pojavljuje više beba simboliziraju nove poslovne prilike kojima još niste dorasli. To može biti novi projekt na poslu ili nešto inovativno na vašem poslovnom tržištu za što još niste spremni.

Bojite se da će vas to izbaciti iz konkurencije i da će vas to koštati mnogo novca i živaca, kao i ugleda.

Sanjati bebe blizance

Ako sanjate bebe blizance, to znači da ćete nekoga usrećiti vrlo dobrim vijestima. Njihova reakcija će vas ispuniti srećom i oduševljenjem. Bit ćete ponosni na sebe jer ste usrećili nekoga kome je do vas doista stalo. Bilo da je riječ o vašem partneru, bratu, sestri, ocu, majci, prijatelju ili slično, dokazali ste da ste brižna i dobrodušna osoba od povjerenja.

Sanjati tamnoputu bebu

Ako sanjate tamnoputu bebu, to upozorava na moguće ozljede od kojih će vam oporavak biti dug. Budite oprezni na poslu i pazite na sebe.

Veoma ste pažljivi, ali i najboljima se dogodi pogreška. Možda bi trebali smanjiti svakodnevne aktivnosti kako biste umanjili rizik od ozljeda. Dopustite si odmor i uživanje uz kafu i dobru knjigu.

Sanjati bebu u automobilu

Ako sanjate bebu u automobilu, to znači da vam u životu nedostaje nježnosti i pažnje. Ne možete se više boriti protiv usamljenosti, ali ne znate kako učiniti sljedeći korak prema rješenju tog problema.

Utjehu nalazite u najboljem prijatelju ili prijateljici koji vam iskusnim savjetima pomaže da ga prevladate.

Za mnoge ljude najgore je biti sam. Mnogi ne znaju kako se uklopiti u društvo ili okolinu. Često su predmet podsmijeha i ismijavanja, što može dovesti do ozbiljnih psihičkih posljedica.

Sanjati bebu u dječjim kolicima

Sanjati bebu u dječjim kolicima označava ostvarenje neke vaše želje ili ambicije. Dugo ste odolijevali raznim iskušenjima koja su vas vodila naprijed, ali i unazad.

Konačno ste isplivali na površinu i jako ste ponosni na sebe zbog toga. Trud se isplatio i zato ćete biti nagrađeni.

Sanjati bebu i psa

Ako sanjate bebu i psa, to znači da ste jako sretni sa svojom obitelji i ne biste ih mijenjali ni za što na svijetu. Sretni ste i zadovoljni krugom ljudi koji međusobno pomažu u svakoj situaciji i u bilo koje vrijeme. Iako imate ljubomornih poznanika koji bi htjeli narušiti mir koji ste gradili godinama, dokle god se osjećate kao jedno s najmilijima, nemate o čemu brinuti.

Snovi o debeloj bebi

Ako sanjate debelu bebu, očekujte veći financijski gubitak. To može biti popravak automobila, plaćanje prometne kazne, popravak kućanskog aparata i slično. Ne izlažite se prevelikom stresu zbog toga jer je sve to prolazno. Pokušajte pronaći mir u razgovoru s drugom osobom.

Snovi o mršavoj bebi

Ako sanjate mršavu bebu, to znači da previše radite. Vaš trenutni posao vas iscrpljuje do krajnjih granica. Posao vam plaća račune, stanarinu, hranu, ali ste zbog toga izgubili kontakt s ljudima koje ste viđali svakodnevno i s kojima ste bili jako bliski

. Vrijeme je za promjenu posla ili za bolju organizaciju kako biste barem donekle održali vaš socijalni život.