Brod – šta znači sanjati brod?

Brod je motiv koji simbolizira uspjeh, iskrenost, prijateljstvo, zavist i slično.

Sanjati brod koji plovi rijekom

Kada u snu sanjate brod koji plovi rijekom, to znači da će vam se ispuniti jedna želja koju već duže vrijeme iščekujete. Pripremite se za to iznenađenje jer vas prethodi jako zanimljiv period u životu.

Snovi o brodu imaju više značenja, ali ovaj je striktno za ispunjene želje i on još govori o tome da se skoro uvijek isplati čekati na nešto što vam je srcu drago. Inače, ovaj san o brodu koji plovi rijekom je jako rijedak i smatraju se velikim sretnicima one osobe koje ga sanjaju.

Sanjati brod koji plovi morem

Ako ste usnuli san o brodu koji plovi morem, znajte da će vam se u skoroj budućnosti dogoditi nešto što će vam promijeniti pravac kojim kročite kroz život. U vama se budi velika znatiželja o neistraženom.

Pokušajte se odmoriti uz neku laganu melodiju ili knjigu. Izađite van, šetajte, radujte se novom danu, pjevu ptica, zvijezdama na nebu, plešite. Očekujte pitanje od nepoznate osobe na koje nećete odmah moći dati odgovor.

Sanjati brod koji plovi oceanom

Ako ste sanjali brod koji plovi oceanom, to znači da je netko jako ljubomoran na vas. Možda zbog vašeg neprestanog pričanja, dobrog izgleda, uspješne poslovne karijere, ili zbog toga što ste već u sretnoj vezi sa vašim partnerom.

Ne umarajte se s takvim osobama jer ste svjesni da je vaš život samo vaš i da ne treba zavirivati u tuđe. Opušteni ste i dalje. Tijekom cijele godine očekujte povremene turbulencije u vašoj vezi s partnerom.

San o brodu koji tone

Sanjati san o brodu koji tone je loš znak za vas. Iskreno se pitate kuda sve ovo vodi i ima li izlaz ka boljem.

Osobe iz vašeg okruženja vas gledaju kao niže biće i to vas izluđuje. Razmišljate o selidbi da započnete nov i uspješan život. To neće biti nimalo lak zadatak. Velike su šanse da ne uspijete i da se još više povrijedite.

Ovakvi snovi se javljaju kod osoba koje se smatraju izgubljenima u ovom svemiru. Ne vide šansu za novim početkom iako je tu. Smatra se da su takve osobe jako inteligentne i kreativne.

Sanjati brod koji leti

Ako sanjate brod koji leti, to znači da u vašem životu postoji osoba koja vam daje vjetar u leđa. Mislite da ste sami sebi dovoljni, ali u suštini znate da vam je u svemu tome potreban partner s kojim ćete moći podijeliti sve što je dobro i loše.

Oblikujete svoje ciljeve prema sretnijim i razonodnijim stvarima i pokušat ćete se više fokusirati na osobu koja vam to sve olakšava na bezbroj načina.

Snovi o nasukanim brodovima

Ako sanjate san o brodovima koji su nasukani, to znači da je važno vi i vašoj obitelji provoditi više vremena zajedno. Pokušat ćete pronaći mjesta u vašem jako zaposlenom životu i za one najmilije koji vam znače sve na ovome svijetu.

Slušajte svoje srce jer ono zna najbolje.

San o napuštenom brodu na sred oceana

Ako ste sanjali san o napuštenom brodu na sred oceana, znači da se vaša usamljenost povećava iz trenutka u trenutak. Morate biti svjesni da je u tom slučaju potrebno samo da ispalite jednu signalnu raketu i već će netko doći i spasiti vas.

Osobe koje sanjaju snove o napuštenom brodu na sred oceana su vrlo povučene i nesigurne. Potrebno je samo razgovarati s nekim o bilo čemu ili otići na neku avanturu i sami se iznenaditi.

Sanjati ratni brod

Ako ste sanjali ratni brod, to znači da ste spremni za nove životne pobjede. Spremni ste i odlučni da savladate sve izazove koji su vam se dosad činili vrlo daleko.

Ovo je vaše vrijeme i shvatili ste da bez truda i muke nema rezultata. Osjećate se kao da vam je sve do mora ravno.

Kreativnost će se dobro pokazati na poslovnom planu. Zasluženo ćete dobivati pohvale sa svih strana.

Sanjati flotu ratnih brodova

Ako ste sanjali cijelu flotu ratnih brodova, to znači da su pred vama izazovi koji će vas iscrpiti do posljednjeg atoma snage. Ostat ćete prisebni i svjesni svega oko vas. Raniji izazovi su vas učinili opreznim, perceptivnim, moralnim i vrlo kreativnim osobama.

Neke od načina pomoću kojih možete pobijediti neke od izazova su:

  • traženje pomoći od radnih kolega,
  • traženje pomoći od rodbine i prijatelja,
  • razumijevanje srži izazova (problema) i pronalaženje najlakšeg načina da se isti riješi.

Ovakvi snovi o flotama ratnih brodova vas čeliče za daljnje izazove i time si olakšavate put prema naprijed.

Sanjati brod u boci

Ako ste sanjali brod u boci, znači da se osjećate vrlo zaštićeno. Izgradili ste oko sebe svoj vlastiti kineski zid od vaših prijatelja, obitelji, kolega s posla, partnera. Mislite kako vam je život ispunjen do posljednjeg trenutka. Uvijek ima mjesta za kretanje naprijed.

Ne protivite se iz inata osobama koje su stalno uz vas i koje vam omogućuju da se osjećate zaštićeno i sigurno. Iskreni ste u ljubavi i iskreni i odani ste prijatelji.

San o gusarskom brodu

Ako ste sanjali san u kojem se nalazi gusarski brod, to znači da vam se u život umiješalo više neprijatelja. Nepovjerljivo gledate u sve ljude oko sebe, pa čak i one najbliže.

S vremenom ćete dobro promisliti i uspjet ćete pronaći i izdvojiti iz života te svoje neprijatelje. Na kraju ćete naučiti kako potopiti taj gusarski brod prije nego što vam se previše približi.

Sanjati parobrod

Ako sanjate parobrod, znači da žalite za nečim iz prošlosti. Možda je to neuzvraćena ljubav, propušteni koncert vašeg omiljenog benda, propuštena putovanja i slično.

Shvaćate da morate gledati u budućnost i ostaviti prošlost iza sebe. Želite napredovanje u životu bez zastoja i tapkanja u mjestu.

Snovi u kojima sanjate parobrod su jako zanimljivi jer probude u osobi koja ih sanja nešto jako uzbudljivo i vrlo čudno. Kao da se preko noći ta osoba pretvori u netko drugo, odlučnije, svjesnije biće.

Sanjati da se vozite na brodu od papira

Ako sanjate da se vozite na brodu od papira, znači da vam posao visi o koncu, a time i egzistencija. Svjesni ste da morate zarađivati novac ako mislite jesti, odijevati se, plaćati račune i slično.

Opkoljavaju vas psihičke krize. Potražite izlaz tako što ćete smanjiti svoje razmišljanje na minimum i fokusirati se samo na najvažnije.

Sanjati da ste kapetan broda koji tone

Ako sanjate da ste kapetan broda koji tone, znači da vam se brak raspada. Već duže vrijeme između vas i vašeg partnera ne presijevaju iskre. Svijeća strasti toliko slabo gorući da je jedva primjetna oku. Imate osjećaj da vam nema pomoći, da ste dotakli dno, da je ovo kraj.

Jedno daleko romantično putovanje gotovo je zagarantirano da će probuditi staru strast koja se skrila duboko u tamne sjene gorčine i dosade.

Svaki romantičan gest će potresti kolijevku strasti koju ste sami izgradili. Upornost i ustrajnost u ono što volite uvijek donosi pozitivne rezultate.

Sanjati bitku s brodovima

Ako sanjate bitku s brodovima, iskoristite priliku da pitate osobu prema kojoj gajite neke romantične osjećaje za izlazak s vama, večeru, kavu i slično. Snovi o bitkama s brodovima predstavljaju unutarnju borbu osjećaja neke osobe, tj. toj osobi je često neugodno izraziti svoje osjećaje prema nekoj drugoj osobi koja joj je stalno na umu.

Ovakvi snovi su yin i yang osjećaji.

San u kojem ste vi kapetan broda

Ako sanjate san u kojem ste vi kapetan broda, to najčešće znači da ste vi gospodar svojih odluka, da imate potpunu kontrolu nad svojim odlukama i da držite sve konce u svojim rukama. U ovom slučaju ste vi kreator vlastite sudbine.

Samo vi i nitko više. Vi ste osoba slobodnog duha, avanturist, neobuzdati tip koji ne poznaje granice.

Ovi snovi predstavljaju vašu želju za dokazivanjem u društvu i skupljanju pozornosti koliko god je to moguće.

Sanjati brodove punih uvenulog cvijeća

Sanjati brodove punih uvenulog cvijeća znači da se polako oslobađate nekih starih i pogrešnih navika kao što su:

  • konstantno kašnjenje na dogovorene sastanke,
  • neispunjavanje danih obećanja,
  • ne vraćanje dugova u dogovorenom roku,
  • varanje partnera,

Shvatit ćete da ste umorni od svega gore navedenog i da ste spremni na promjenu koja će vam donijeti samo bolje u životu.

Sanjati brodove s duhovima

Ako sanjate brodove s duhovima ili kako ih još zovu “ukleti brodovi”, to znači da vam financijski planovi i financijske odgovornosti ne idu od ruke kako ste planirali tijekom cijele godine.

Sloboda razmišljanja i kreativnost kojom raspolažete su na zavidnoj razini ali će ostati neiskorišteni sve dok ne odlučite kojim putem ćete krenuti u životu. To je odluka koju ćete morati donijeti što prije ako želite vidjeti svjetlo na kraju tunela.

Snovi o nestalim brodovima

Sanjati snove o nestalim brodovima znači da imate želju sastati se s davno izgubljenim prijateljem ili prijateljicom iz djetinjstva. Iako ne znate gdje se ta osoba danas nalazi, na sreću tu je internet i društvene mreže. Danas je pronaći nekoga mnogo lakše nego prije 30 godina.

Ovakvi snovi govore o nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti.