Sanovnik o povrću

Iako se u stvarnosti preporučuje gotovo sve što je povezano s povrćem, u snovima to baš i nije istina. Ipak, postoje i dobra tumačenja.

Snovi u kojima je povrće glavni detalj predstavljaju umor, izdaju, bolest, nekontrolirane emocije ali isto tako mogu označavati nove početke, novu ljubav, prijateljstvo, materijalnu dobit, sreću ili putovanje.

Život je nepredvidiv, stoga mnogi svaki dan doživljavaju kao novi izazov u kojem su spremni izaći kao pobjednici na kraju.

Takve ambicije su rijetke pa se stoga sanjar može smatrati sretnikom ako sanja baš pozitivne detalje iz snova povezanih s povrćem.

U nastavku ćemo vam protumačiti i objasniti najčešće i najvažnije detalje koji se tiču snova u kojima je fokus upravo na povrću.

Sanjati zrelo povrće

Ako sanjate zrelo povrće, to ukazuje na dugo očekivani financijski dobitak koji će vam biti više nego dobrodošao.

Iako ga možda nećete očekivati, jer vam je zbog mnogo toga što ste doživjeli nedavno nada i snaga na niskoj razini, ipak će izmamiti taj umoran osmijeh na vaše lice. Bit će to osmijeh olakšanja, sreće i velikog rasterećenja koje vam je bilo više nego potrebno.

Za oporavak i skupljanje snage i volje za novim početkom i novim pobjedama bit će potrebno relativno dugo vremena.

Postat ćete uzor mnogim osobama u svojoj obitelji, ali i na poslu. Oni koji vas poznaju i koji znaju kroz što ste sve prolazili u ne tako dalekoj prošlosti cijenit će vas još više i pokušat će vam se ugledati koliko god je to više moguće. Postat ćete lokalni superheroj.

Guliti krumpire

Snovi u kojima gulite krumpire ukazuju na vašu promjenu u ponašanju dok ste u poslovnom okruženju.

Do sada ste na poslu bili prilično neozbiljni, što vas je mnogo puta dovelo do ruba otkaza, ali vam se nekako uvijek pružila prilika da ispravite te svoje pogreške i nastavite dalje.

Niti sami ne znate kako, ali eto događalo se. Nitko od kolega nije se mogao osloniti na vas jer ste bili previše nepromišljeni i donosili ozbiljne odluke koje su često imale negativan ishod.

To će se promijeniti i ostavit će sve na poslu u čudu. Shvatit ćete da se ne mogu sve bitke dobiti laganim putem.

Ponekad je potrebno primijeniti bolju taktiku, uložiti više truda i vjerovati u cilj. Ta promjena donijet će vam samo dobro.

Ako ste razmišljali o većem financijskom prihodu, možda je sada vrijeme da ga potražite, ali na nekom drugom mjestu. Ovdje ste ipak ostavili dojam nepouzdanog i brzopletog radnika.

Okopavati njivu za krumpire

Ako u snovima okopavate njivu u kojoj ćete sijati krumpire, to znači da će se u vašoj obitelji roditi neka nova ljubav.

Mnoge će to iznenaditi, ali ne i vas. Jednostavno ste nešto takvo naslutili.

Riječ je o netko vama vrlo bliskom, što će vas učiniti sretnijom i zadovoljnijom osobom.

Smjat ćete da ta osoba zaslužuje dobro u životu i da je ovo nešto poput šlag na torti. Čak ćete pokušati pomoći svojim iskusnim savjetima iz ljubavi.

Nekima u obitelji to ipak neće biti po volji, pa će pokušati uzdrmati ljubav svojim nepotrebnim i negativnim komentarima, iako to na kraju neće biti dovoljno.

Mnogi će pokazati svoje pravo lice, ali to će drugima pomoći da postave granice i formiraju nova mišljenja o njima.

Jesti luk ili češnjak u snu

Sanjati da jedete luk u snu implicira na gorku istinu koju ćete uskoro saznati. Naime, te riječi koje ćete čuti pogodit će vas ravno u srce.

Vaše sumnje će se ostvariti u trenutku vaše najveće ranjivosti. Imat ćete sreću što su ljudi, kojima je jako stalo do vas, bili spremni pomoći vam u tom istom trenutku, što će vam itekako olakšati bol i tugu.

Pripremite se za razdoblje ispunjeno tugom, suzama i teškim sjećanjima. Taj crni oblak će s vremenom proći, ali će uspjeti nanijeti željenu štetu po vas koju ćete ispravljati vrlo dugo.

Sanjati uvelo povrće

Sanjati uvelo povrće tumači se kao znak da ćete biti izdani od strane kolega ili suradnika na radnom mjestu.

To se može odnositi i na poslovnog partnera, iako je najčešći ishod upravo kolega. Moguće je da će vas netko na poslu izdati zbog nečeg što vam nije bilo dopušteno učiniti, ali ste vi to ipak učinili jer ste vjerojatno smatrali da je tako bolje.

Također, ako ste u potrazi za novim poslom, a danas je prilično teško pronaći posao koji ispunjava sve osobne zahtjeve, i ako ste tu informaciju proslijedili nekom od kolega, lako je moguće da će vas upravo ta osoba izdati tako što će tu informaciju prenijeti nadređenom.

Okopavati vrt

Okopavati vrt u snovima predstavlja nedovršen završetak nekog posla. Možda ćete raditi na nekom projektu koji bi vas mogao lansirati na sam vrh tvrtkine poslovne hijerarhije, ali ga nećete uspjeti dovršiti zbog osobnih problema koji će nastati u međuvremenu.

Možda će vam burno razdoblje u ljubavnom životu stvoriti toliko veliki problem da ćete morati poslovne obaveze odgoditi na neko vrijeme, što će vam znatno otežati ostvarenje vašeg cilja.

Potrebno je naučiti odvojiti poslovni od privatnog života jer će upravo to u budućnosti stvarati velike probleme i prepreke na poslu koji obavljate.

Rijetki su oni koji su uspjeli balansirati posao i ljubav u istoj sferi.

Postavljati plastenik

Ako sanjate da postavljate plastenik u kojem ćete sijati povrće, to ukazuje na prilično velik novčani dobitak koji vas uskoro očekuje.

Taj dobitak može dolaziti iz više izvora, no u nastavku ćemo navesti nekoliko najsigurnijih i najčešćih:

Dobit ćete veliku novčanu stimulaciju na poslu. Vaš trud i predanost konačno će se isplatiti. Naslijedit ćete ogromnu svotu novca nakon smrti nekog bližeg rođaka. Dobit ćete odštetu od osiguranja zbog tuđe greške.

Prodat ćete nešto što ste sami napravili, a što će se procijeniti na veliku svotu novca, Kupit ćete nešto za male novce, a što će se na kraju ispostaviti kao iznimno skupo i dragocjeno, Konačno ćete dobiti na igrama na sreću ili kockanju.

Sanjati da kradete povrće

Ako se u snovima pojavljuje krađa povrća, a glavni akter te krađe ste upravo vi, to znači da ćete se posvađati s emotivnim partnerom oko neke vrlo nevažne, minorne i jedva primjetne greške, ali će ona ipak uspjeti načiniti štetu u vašem odnosu. Nekad stvari koje se smatraju nebitnima sadrže u sebi ogromnu moć razaranja i uništenja.

Iako ste svjesni o kakvoj se grešci radi, budući da ste oboje vrlo tvrdoglavi, proći će neko vrijeme dok se stvari iznova poslože.

Na kraju ćete se pitati je li ta svađa uopće bila potrebna zbog takve sitnice, no shvatit ćete da vam se i ne isplati previše brinuti zbog toga sada, jer će ih sigurno biti još u budućnosti.

Snovi o kupusu

Sanjati kupus u snovima implicira na željeni emotivni odnos o kojem svakodnevno razmišljate.

Moguće je da ste u svađi s roditeljima što vas itekako pogađa, ali ne želite priznati svoju grešku, zbog čega ste emotivno udaljeni od njih.

Svjesni ste koliko vam to nanosi boli, ali vas ipak nešto sprečava da napravite prvi korak prema poboljšanju odnosa.

Možda vam je svađa s bračnim partnerom teško pala i zbog nje se osjećate potišteno i emotivno slabo. S vremenom će se “oluja” smiriti i ponovno će se sve vratiti na svoje mjesto, ali ožiljci ostaju, ponekad i zauvijek.

Sanjati mrkvu

Snovi u kojima je glavni detalj mrkva simboliziraju ostvarenje vašeg kratkoročnog cilja koji ste si postavili ne tako dugo.

To ostvarenje moguće je zato što ste se intenzivno posvetili tom cilju i na kraju to mora dati određene rezultate.

Svaki trud se isplati, to je definitivno točno. S lakoćom ćete prebroditi sve prepreke koje vam se nađu na putu, što će znatno olakšati postizanje budućih ciljeva.

Još jedan detalj vezan uz mrkvu u snovima je da biste mogli biti žrtva ljubavne prevare uskoro.

Vaš partner se čudno ponaša u posljednje vrijeme i to vam nije promaklo. Pokušajte istražiti taj dio vašeg života. Nikada ne dopustite sebi da nekome slijepo vjerujete.

Sanjati grašak

Sanjati grašak ukazuje na putovanje koje će vam promijeniti život. Već neko vrijeme pokušavate odlučiti želite li se otisnuti na putovanje i avanturu koje ste itekako zaslužili.

Ovakvi snovi dijele se na dva dijela:

  • ako ste se u snovima odlučili otputovati, to znači da ćete upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled, ali ćete na kraju saznati da je ona obavijena velom tajni koje će biti preveliki zalogaj za vas,
  • ako ste se u snovima odlučili da ipak ne otputujete, to znači da ćete prepoznati priliku za avanturu koja će se na vas i vašeg partnera odraziti u dobrom i iznimno povoljnom smislu.

Sanjati blitvu

Ako ste sanjali blitvu, to znači da će vam se netko od dragih osoba povjeriti s malom tajnom.

Na početku ćete misliti da se to vas nikako ne tiče, ali ćete kasnije shvatiti da je to upravo suprotno.

Naime, ta naizgled mala tajna pretvorit će se u nešto veliko s čime ćete imati velik problem. Najviše će se ticati vašeg odnosa s nekim koga ste smatrali vrlo dobrim prijateljem.

Bit će vam teško povjerovati u to, ali na kraju ćete shvatiti da se ne isplati bježati od istine.