Djeca – sanjarica o djeci

Djeca predstavljaju radost, iskrenost i nepokvarenost na ovom svijetu. Njihova naivnost i neznanje o lošem podsjeća na sve nas kakvi smo nekada bili. Često ih doživljavamo kao nestašna mala bića koja svojom igrom i radoznalošću komuniciraju s drugima.

Sjetite se samo kada ste bili mali onog osjećaja kada nešto prvi put vidite ili osjetite, poput neke igre s prijateljima za koju do tad niste čuli, prijekora od roditelja ako ste bili nestašni, prve jedinice u školi ili čak prve simpatije.

Svaki taj osjećaj je nezamjenjiv. Mnogi pričaju kako bi se voljeli vratiti u doba kada su bili osnovnoškolci. Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan – tada ste bili bez brige i pameti.

Svi mi patimo za nečim ili nekim iz prošlosti pa je moguće da tako nešto sanjate iz tih razloga. Neko žali što je odabrao pogrešan smjer u srednjoj školi, neko žali što nije proveo ili provela više vremena s osobom koja više nije tu i slično.

Stoga, snovi o djeci su sličnog karaktera što ćemo vam protumačiti u tekstu ispod.

Sanjati dijete u snu

Ako sanjate dijete, shvatite da je život nepredvidljiv. Uvijek morate biti spremni na najbolje i najgore što vam on može ponuditi. Ne očekujte da će vam stvari same pasti s neba, nego se potrudite da svaki vaš cilj i svaku vašu potrebu sami sebi osigurate.

Vaše brige i vaši problemi su isključivo vaši i ne bacajte ih drugima u lice. Trenutak u kojem shvatite da ste odgovorni za sve što učinite bit će vaša “odskočna daska” u daljnjem tijeku života.

Sanjati da ste vi još dijete

Sanjati da ste vi dijete simbolizira žaljenje za propuštenim. Moguće je da ste se ranije posvađali s osobom koja vam je mnogo značila, zbog čega vam nije bilo nimalo lako.

Iako vrijeme liječi sve, jako ste opterećeni time hoće li ta osoba pristati na pomirenje.

Svjesni ste da uvijek postoji nada, čak i u najgorim situacijama. Ako ne pokušate iskoristiti što vam je ponuđeno, nikada nećete saznati je li moglo biti bolje ili ne.

Vidjeti partnera s djetetom

Ako vidite partnera s nekim djetetom, očekujte izdaju od vrlo bliske osobe. Možda vas ta osoba prezire iako toga još niste svjesni. Štoviše, bili ste uvjereni da vam se ta osoba divi. Razloga ima mnogo:

  • Ako ste popularni u društvu, moguće je da je riječ o ljubomori jer vi simbolizirate sve ono što ta osoba želi biti.
  • Ako ste dobri u krevetu i hvalite se s tim, možda vas upravo vaš partner prezire zbog vašeg hvalisanja jer kompromitirate vašu intimu.
  • Ako vam se udvarala osoba koja je već u vezi s nekim od vaših prijatelja, moguće je da je netko od njih saznao za to pa vas zbog toga više ne podnosi.
  • Ako je vaš emotivni partner saznao ili saznala da ste ga ili ju prevarili, onda se dobro pripremite za sljedeći period jer vam neće biti nimalo lako.

Sanjati da ste usvojili dijete

Sanjati da ste usvojili dijete implicira na nešto što vam se trenutno čini nedostižno. Možda je riječ o želji za većom plaćom za koju vam je potrebno mnogo vremena u sadašnjoj tvrtki pa vam se zbog toga čini kao da će proći vječnost do njezinog ostvarenja.

Moguće je ipak da žudite za nekom kućom koju ste vidjeli dok ste se šetali s prijateljem ili prijateljicom pa ste pomislili kako bi bilo lijepo da si možete priuštiti tako nešto.

Sanjati kako vičete na svoje dijete

Ovakvi snovi simboliziraju vaše nezadovoljstvo trenutnom ljubavnom situacijom. Od partnera očekujete mnogo više nego što je on ili ona u mogućnosti pružiti, zbog čega može doći do prekida i velikih svađa. Morate biti svjesni njegovih ili njenih ograničenja i ne bi trebali pretjerivati s zahtjevima.
Razmislite svaki put kada vam netko da savjet o ljubavi jer mnogi ne znaju baš ništa o tome, ali se ipak prave pametni i misle da su Casanove, što vam može pomutiti procjenu.

Snovi o djeci koja se igraju u parku

Ako sanjate djecu koja se igraju u parku, to znači da vam nedostaje osoba s kojom niste bili dugo u kontaktu. Možda je riječ o bivšoj ljubavi iz studentskih dana s kojom je romantika dobila puno značenje, ali vas je životni put odveo na suprotne strane.

Mnogi žale za sličnim stvarima, ali se često u svakom zlu nađe neko dobro. Nikada ne možete znati što vam budućnost nosi, pa se isto tako uvijek možete nadati da ćete se ponovno susresti s tom osobom.

Na kraju, danas je vrlo lako stupiti u kontakt s takvim osobama putem društvenih mreža i slično.

Vidjeti dijete na ulici

Gledati dijete na ulici znači da će vam neka nepoznata osoba prirediti jako neugodno iznenađenje. Ako ste vi jedan ili jedna od onih koji su voljeli “švrljati naokolo”, možda će vam to uskoro doći glave.

Vaš trenutni partner ne mora saznati za to ako na vrijeme spriječite ljubavnu apokalipsu.

Snovi ove vrste predstavljaju izdaju i laži osoba koje ih sanjaju. Ako vas grize savjest zbog vaših djela iz prošlosti, budite svjesni da će kad-tad doći vrijeme kada ćete morati to priznati osobi do koje vam je stalo.

Sanjati dijete koje plače

Ako sanjate dijete koje plače, razmislite o metodama kojima se koristite da dođete do cilja. Ako ste spremni na sve samo da vama bude bolje, ne očekujte uvijek da će vam se to dobro vratiti.

No, ako ste tip osobe koja prvo stavlja druge ispred sebe, ni to nije uvijek dobra taktika jer se često dogodi da zapostavite ono što je mnogo važnije.

Sanjati dijete koje se smije

Sanjati dijete koje se smije znači da biste uskoro mogli proširiti svoju zonu komfora na neočekivan način. Moguće je da će vam nešto “pasti s neba” u čemu ćete pronaći novu zanimaciju i ugodu.

Priuštite sebi trenutke u kojima ćete se osjećati sretno i zadovoljno. Nekima je to čitanje knjige, odlazak u prirodu, trčanje i slično. Na vama je da se bacite u istraživanje ako već niste sigurni što bi vam najbolje odgovaralo.

Vidjeti bratovo dijete

Ako sanjate bratovo dijete, to znači da biste se mogli potruditi više na poslu. Ne želite da vas kolege smatraju lijenčinom koja sve traži da se sve napravi umjesto nje.

Takvi rijetko kad dobro prolaze. Vrijeme je da se promijenite ako želite da vam bude bolje i ako želite zadržati trenutni posao.

Možda ste kroz život prolazili na lijepe oči, ali i tome nekad dođe kraj. Pokušajte, za promjenu, vi izlaziti u susret kolegama i dokažite im da ste ipak bitan dio kolektiva.

Vidjeti sestrino dijete

Vidjeti dijete od sestre u snu znači da biste uskoro mogli postati financijski neovisni od drugih. Moguće je da ćete pronaći posao zahvaljujući kojem ćete početi osjećati samostalnost koju do sada niste imali.

Lako je moguće da taj posao bude baš ono o čemu ste sanjali da radite i od čega ste željeli živjeti. Mnogi oko vas bit će sretni zbog toga i ponositi se vama.

Sanjati o djetetu koje majka doji

Simbolika sna o majci koja doji dijete predstavlja lijep i ugodan period koji će vas podići na više grane u društvu, ali i na poslu. Ako ste bili uporni u dokazivanju na poslu, to će vam se kad-tad isplatiti.

Većinom su u pitanju financijske stimulacije ili povišice, a nerijetko i unapređenja. U društvu će vas početi smatrati kao zrelu osobu od povjerenja kojoj se svatko može obratiti za bilo kakvu pomoć.

Takva razmišljanja će vam kreirati nove osjećaje i nova saznanja za koje još niste bili svjesni da postoje.

Sanjati bolesno dijete

Sanjati bolesno dijete, nažalost, predstavlja tužno i jako osjetljivo značenje. Većinom su u pitanju bolesti i smrt u obitelji. To ne mora značiti da će se uskoro nešto tako dogoditi, nego vas samo priprema na ono što je moguće.

Ovakvi snovi omogućuju osobi koja ih sanja da se pripazi na moguće ishode svakodnevice. Nikome nije lako i drago kad se nešto loše dogodi, ali moramo biti svjesni da su i takve situacije neizbježne. Nije sve med i mlijeko.

Sanjati da oblačite svoje dijete

Sanjati da oblačite svoje dijete znači da biste uskoro mogli dobiti višestruke izvore prihoda. Ako ste ranije radili na nekom privatnom projektu za koji ste mislili da bi vam mogao donijeti dodatnu zaradu, moguće je da ćete u tome i uspjeti.

Ako čak imate privatni biznis koji smatrate kao sporedni prihod, možda će vam uskoro baš on postati primarni izvor zarade.

Vidjeti nekog tko tuče dijete

Ako u snu vidite nekog tko udara dijete, to znači da biste se trebali distancirati od loših navika poput brze hrane, gledanja raznih gluposti na televiziji ili na društvenim mrežama jer su to samo privremena zadovoljstva i takve stvari nikada neće predstavljati pravo ispunjenje.

Čitanje, učenje, vježbanje, kreativni radovi, sve to donosi neku vrstu zadovoljstva koje je dugoročno i iz kojeg možete naučiti mnogo toga. Kad jednom osjetite nekakvo postignuće, moći ćete raspoznati dobro od lošeg.

Sanjati nekog tko se igra s djetetom

Ako sanjate nekog da se igra s djetetom, to znači da ste spremni prihvatiti rizik od kojeg ste bježali ranije. Moguće je da su vam se pružile različite poslovne prilike koje niste smjeli prihvatiti jer ste mislili da vam je trenutni posao najbolje što možete postići.

Svaka prilika predstavlja rizik, ali shvatite da vrijeme leti, ali isto tako shvatite da ste vi pilot.