Ljubiti se u snu – značenje

Kada pomislite na ljubljenje, na što prvo pomislite? Sreću, užitak, strast, toplinu? Možda ipak tugu, gađenje, stres ili nesigurnost? Malo je onih koji poljupce posmatraju u lošem smislu, no ipak ih ima.

Iskrena ljubav predstavlja nešto sveto i neprocjenjivo. Takvi osjećaji su često neponovljivi i vrlo jedinstveni. Vodimo se mislju da ljubav pobjeđuje sve, a to stvarno i jest tako. No što ako je vaša ljubav “lažna”, pa vam s vremenom i poljupci postanu “lažni”? Svakako da postoji i ta strana. Na ova i mnoga druga pitanja pokušat ćemo vam odgovoriti kroz tumačenje snova.

Svaki san ima neko značenje, bilo ono veliko ili malo. Uvijek je prisutno. Ljubljenje je od davnina predstavljalo veliku bliskost između dvije ili više osoba. Primjerice, ljubiti u ruku odaje poštovanje drugoj osobi, u obraz – znak prijateljstva, u usne – strast, ljubav i požudu itd.

Važno je da se ne sramite takvih snova jer oni pokušavaju reći ono što vi već mislite ili znate. Mi ćemo vam to pokušati dočarati našim tumačenjem kroz sljedeće primjere.

Sanjati da se ljubite s nekim

Snovi u kojima se ljubite s nekim ukazuju na vašu ljubav i odanost prema emotivnom partneru. Spremni ste na sve kako biste i dalje bili sretni u vezi.

Pokušavate svaki trenutak provesti s partnerom što vam može ometati koncentraciju dok ste na poslu. Razumljivo je da ljubav može pomutiti razum, no morate se naučiti kontroli.

Nemojte se previše brinuti ako partner ne odgovori na poruku ili poziv unutar pet minuta. Možda je odlučio malo odspavati ili otišao u šetnju, a telefon ostavio doma. Nema potrebe za takvim brigama.

Sanjati da netko ljubi vas

Ako sanjate da vas netko ljubi, to znači da ne trebate previše brinuti o pogreškama koje ste učinili ranije, nego se potrudite da vas iste učine mudrijom i pametnijom osobom.

Svaka pogreška koju ste napravili označava vaš trenutak slabosti. Pažljivo ih analizirajte i shvatite ih kao nešto što će vas učiniti jačima i spretnijima u donošenju budućih odluka.

Definitivno je istina da se iz grešaka uči, tako da ni vaše neće biti iznimka.

Ljubiti se s osobom istog spola

Sanjati da se ljubite s osobom istog spola predstavlja vašu brigu prema drugim osobama. Nije vam bitna nacionalnost, boja kože, socijalni status ni starost.

Odgojeni ste na takav način što ukazuje na vašu veličinu i dobrotu. Svaka osoba zaslužuje pažnju i ljubav koju pokušavate prenijeti na sve.

Vjerujete da je smisao života upravo u pomaganju onima koji su trenutno izgubljeni u ovom svijetu.

Netko nije imao sreće kao vi da u odrastanju ima sve što mu je potrebno i to je jedna od stvari zašto se osjećate dužnim da pridonosite onoliko koliko ste u mogućnosti.

Vidjeti partnera da se ljubi s nekim

Ako u snu vidite partnera kako se ljubi s nekim, to znači da biste uskoro mogli propustiti neku vrlo važnu priliku.

Moguće je da zbog radnog vremena nećete biti u mogućnosti prisustvovati rođendanu svog djeteta, što će rastužiti mališana i zbog čega ćete početi preispitivati vrijednost posla.

Možda ćete ipak biti u dilemi trebate li prihvatiti neku ponudu koju vam je dao partner, u čiju realnost niste sigurni, što može dovesti do velikih neslaganja između vas dvoje.

Vidjeti partnera da se ljubi s osobom istog spola

Ako u snu vidite partnera kako se ljubi s osobom istog spola, to znači da se morate riješiti budala u svom životu. Iako ste na poslu primorani provoditi vrijeme s ljudima s kojima se ne slažete, one iz privatnog života možete lako odstraniti.

Jednostavno vam ne pašu takve osobe i smatrate ih “ovcama” koje vodi tko god stigne.

Mnogi od njih samo su zainteresirani za odlazak u kafić i pijenje do besvijesti ili učestvovanje u tučnjavi kako bi se nešto dokazali, dok vi preferirate učenje ili čitanje knjiga i vođenje inteligentnijih razgovora, što vam je trenutno onemogućeno.

Ljubiti se s prijateljem

Ako sanjate da se ljubite s prijateljem u snu, to implicira da biste napokon trebali postaviti sebi neke ciljeve. Dakle, ako niste sretni sa trenutnim životnim uvjetima, pokušajte proučiti i definirati problem ili probleme koji vam onemogućavaju napredovanje.

Ako niste sigurni kako se pokrenuti, onda si postavite neki manji cilj poput, primjerice, čišćenja kuće ili stana. To bi vam trebalo omogućiti da osjetite postignuće koje će vam pomoći u rješavanju daljnjih prepreka.

Ljubiti se s prijateljicom

Ako sanjate da se ljubite s prijateljicom, to znači da će vas uskoro ometati neka distrakcija tijekom vožnje javnim prijevozom.

Možda će do vas sjediti nemirno dijete koje će vam konstantno odvlačiti pažnju i to će vas jako nervirati. Pokušat ćete se ponašati mirno i staloženo, no niste sigurni koliko dugo ćete moći ostati takvi.

Ovakvi događaji će vas potaknuti da dobro razmislite sljedeći put kada odlučite koristiti javni prijevoz. Možda je došlo vrijeme za polaganje vozačkog ispita ili za kupnju novog automobila.

Sanjati da se ljubite sa kolegom ili kolegicom

Ako sanjate da se ljubite s kolegom ili kolegicom s posla, to znači da će vam se uskoro popraviti raspoloženje koje je već neko vrijeme jako loše. Dajte si oduška tako što ćete s prijateljima ili čak osobama s posla, otići na piće ili dva.

Možda upravo tamo otkrijete tajnu komunikaciju s nekom osobom za koju niste ni znali da postoji. Lako je moguće da iz takvih razgovora i događaja procvjeta novo prijateljstvo ili ljubav. Spontanost je ponekad vrlo zanimljiva pojava.

Vidjeti roditelje kako se ljube

Gledati roditelje kako se ljube simbolizira tužna sjećanja na osobe koje više nisu s nama. Možda ste izgubili neku vrlo blisku osobu pa se sada borite s prazninom u sebi koju je stvorio taj nemili događaj.

Takve rane vrlo teško zacjeljuju i potrebno je dosta vremena da se iscijele. U takvim trenucima je jako bitno nastaviti dalje trezvene glave i pronaći snagu u osobama koje su oduvijek tu kad su vam bile potrebne.

Ljubiti se s partnerom

Ako se u snu ljubite s vašim partnerom, to znači da ste vi jedna od rijetkih osoba koja ne poznaje izraz za “odustajanje”. U svemu dajete svoj maksimum i ne posustajete pred izazovima, koliko god se činili teški.

Predstoji vam vrlo ugodno razdoblje u kojem ćete otkriti neki svoj novi talent za koji niste znali da uopće postoji. Fokusirajte se na njegovo usavršavanje jer vam to može biti vrlo dobra prilika za daljnji uspjeh.

Ljubiti se s mužem ili ženom

Sanjati da se ljubite s bračnim drugom simbolizira vašu potrebu da živite život punim plućima.

Možda mislite kako vas okolina ili posao guši, zbog čega razmišljate o preseljenju u neko novo okruženje gdje ćete imati mogućnost početi sve ispočetka.

Ovakvi snovi vam govore da bi se trebali probuditi i početi donositi odluke koje će vam biti od koristi. Misli malo i na sebe i svoje potrebe.

Sanjati da se ljubite s tuđim mužem ili ženom

Ako se u snu ljubite s tuđom ženom ili mužem, to znači da biste trebali pripaziti na svoje ispadanje bijesa.

Ako ste ranije imali običaj praviti scene u društvu zbog kojih ste postali nepoželjni među tim osobama, znajte da je došlo vrijeme za promjene. Vaše promjene.

Ne dozvolite da vam sitnice kvare raspoloženje jer u većini slučajeva one nisu bitne. Pokušajte odoljeti prkosu jer ćete u suprotnom postati “socijalna duša u tijelu tumarača”.

Ljubiti se sa životinjom

Snovi u kojima se ljubite sa životinjama se tumače na više načina koje ćemo vam predstaviti u tekstu dolje:

  • Sanjati da se ljubite s psom znači da ćete imati velik sukob s prijateljem koji će vas izdati na neki način. Više o snovima s psom možete pronaći ovdje.
  • Snovi u kojima se ljubite sa zecom označavaju vaš prijateljski odnos sa kolegom s posla. Pokazalo se više puta da je to prijateljstvo ispunjeno poštovanjem i odanošću.
  • Gledati kako se ljubite sa ribom znači da bi se trebali riješiti loših navika koje su vam se duboko ukorijenile u misli i bez kojih mislite da ne možete funkcionirati.
  • Sanjati da se ljubite s mačkom označava vaš neispunjen san iz mladih dana za kojim žalite i danas. Nikada nije kasno, pa tako ni za njegovo ostvarenje.
  • Sanjati kako se ljubite s kravom znači da ćete primiti vrlo sretnu vijest od vašeg šefa. Moguće je da mu se svidio vaš prijedlog o poboljšanju poslovanja tvrtke što će se pokazati na sljedećoj plaći.

Ljubiti se u krevetu

Ako sanjate da se ljubite u krevetu, to ima dva značenja:

  • Ako se ljubite s emotivnim partnerom, očekujte potpuno neočekivan priljev novca. Moguće je da ste uspješno odigrali igre na sreću zbog čega ćete se osjećati vrlo sretni i zadovoljni.
  • Ukoliko se u krevetu ljubite s mužem ili ženom, pazite na svoje riječi. Ne ogovarajte bliske osobe jer vam takav način razgovora može pokvariti odnos s njima.

Sanjati da se ljubite u parku

Ako se ljubite u parku, to znači da se osjećate neprimijećeno i neshvaćeno. Imate osjećaj kao da svim očima pilje u vas svaki put kad napravite pogrešku ili pogrešan potez. Možda preuveličavate, no isto tako je moguće da ste jednostavno tip osobe na koju svatko obraća pozornost. Ta pažnja vam ne odgovara i moguće je da je upravo ona razlog vaše nesigurnosti i smušenosti.

Snovi o strastvenim poljupcima

Sanjati strastvene poljupce znači da očekujete veliki gest od strane vašeg partnera ili bračnog druga. Možda vas je odlučio zaprositi ili vas suprug ili supruga namjerava iznenaditi večerom u skupom restoranu ili čak nekim ljetovanjem u daleku zemlju.

U posljednje vrijeme pogrešno tumačite svog partnera što može dovesti do manjih nesuglasica u vašoj vezi. Takve stvari se događaju svima i ne biste im trebali pridavati previše pažnje.

Sanjati da se ljubite s poznatom osobom

Ako vidite sebe kako se ljubite s poznatom osobom, može značiti da ćete uskoro biti pohvaljeni na poslu, što bi vam moglo donijeti dodatni novčani prihod. Smatrate se stručnjakom u svojem području, što se vrlo dobro odražava na vaš poslovni sv