Sanovnik o autobusu

Autobusi u snovima nisu čest detalj ali su uvijek dobrodošli. Bitna odlika ovakvih snova jest da su autobusi gotovo uvijek neprimjetni ili se prikazuju kao nevažna stvar u snovima. Mnogi pažnju usmjeravaju na druge objekte ili događanja dok je često upravo autobus fokus svih događanja u takvim snovima.

On predstavlja nesmetano i olakšano kretanje pojedinaca kroz život ispunjen lakim preprekama i mnogim sretnim, zanimljivim i avanturističkim doživljajima koji su praćeni blagim velom tajni, misterijima i pitanjima na koja je ponekad teško pronaći odgovor.

Pa tako ako ste vi jedan od rijetkih koji su u snu primijetili upravo autobus onda ćemo vam u nastavku teksta objasniti i protumačiti najčešća i najvažnija događanja koja su povezana s ovim detaljem u snovima.

Sanjati plavi autobus

Ako sanjate autobus plave boje to znači da će vam se na meniju naći novo jelo. Možda ste skloni eksperimentiranju u kuhinji pa ste u međuvremenu istraživali i uspjeli pronaći novi recept za neko vrlo ukusno jelo.

Iako na prvi pogled vrlo neukusno, to jelo će se pokazati kao nešto što nikada do sada niste ni sanjali da ćete probati jesti, a kamoli napraviti.

Uvjerit ćete se da ništa nije onako kako se na prvi dojam čini pa ćete ubuduće drugačije razmišljati kada vidite nešto što na prvu ruku zrači nečim odbojnim. Bit će vam drago što ste otkrili nešto novo u kuhinji i jedva ćete dočekati da to isto jelo pripremite za neke drage osobe.

Vidjeti autobus u prolazu

Gledati autobus u prolazu u snu predstavlja odlazak ili dolazak neke osobe ovisno o tome da li vam autobus prilazi ili se udaljava od vas.

Ako vidite prednji kraj autobusa to znači da će vas posjetiti neka osoba za koju niste dugo čuli ili s kojom se niste dugo vidjeli. Moguće da će to biti netko od poznanika ili kolega s bivšeg posla pa će vas ugodno iznenaditi dolazak te osobe.

Ako pak gledate u zadnji kraj autobusa u prolazu to implicira na odlazak neke osobe iz vašeg života.

Moguće je da se netko od vaših vrlo bliskih osoba seli na neko daleko mjesto što bi vam moglo pojačati intenzitet tužnih osjećaja i nesigurnosti na kraće vrijeme.

Sanjati pokvaren autobus

Sanjati pokvaren autobus znači da je potrebno popraviti nešto u sebi ako želite krenuti naprijed. Možda vam je prijeko potrebno da se odselite iz mjesta u kojem trenutno živite ali vas neriješeni poslovi, vezanost za neku osobu ili manjak novca sprječava da poduzmete takav korak.

S vremenom ćete doći u situaciju u kojoj ćete morati odlučiti hoćete li krenuti naprijed ili ostati tamo gdje jeste sada i zadovoljiti se s time što trenutno imate. U svakom slučaju vi ste ta osoba koja se pita kako i kamo dalje.

Sanjati djecu u autobusu

Ako sanjate djecu u autobusu to znači da je netko od vaših prijatelja iz djetinjstva u potrazi za poslom koji će ga ili je izbaviti iz vrlo teške financijske situacije.

Bliske osobe steže dvojba o tome trebate li mu ili joj pomoći.

Razlog vaše nedoumice jest što se niste radosno rastali u prošlosti. Iako tu osobu još uvijek smatrate prijateljem to ne znači da ćete biti sretni kad ju sretnete.

Možda ćete nekad odlučiti zaboraviti na ta događanja ali ste sigurni da to neće biti u relativno skoroj budućnosti. Niste jedna od onih osoba koja lako zaboravlja i lako oprašta bilo što. I dalje smatrate da zaslužujete ispriku od te osobe.

Voziti se u autobusu

Snovi u kojima se vi vozite u autobusu simboliziraju mirnoću i blagostanje u kojem se trenutno nalazite.

Shvatili ste da ste siti nevažnih briga koje su vam stvarale mnoge psihičke probleme pa ste odlučili to sve odbaciti ustranu i okrenuti novu stranicu u životu.

Bitne su vam samo vaše osobne želje i zbog toga se osjećate mnogo lakše i bolje.

Oduvijek ste bili osoba kojoj se svi mogu obratiti za bilo kakvu pomoć u bilo koje doba dana ili noći zbog čega ste konstantno zanemarivali svoje obveze i ciljeve.

Odlučili ste tome napokon stati na kraj i jedino što se pitate je kako će se drugi osjećati kada im po prvi put odbijete dogovoriti se i kažete „Ne“!

Gledati nekog kako vozi autobus

Ako u snu gledate nekog drugog kako vozi autobus to ukazuje na tuđi trud vezan uz obitelj.

U tu osobu gledate kao u božanstvo i jedna od vaših životnih želja jest barem djelomično biti poput nje ili njega.

Iako mislite da vam uloga lidera u obitelji ne pristaje, svjesni ste da nikada nećete biti sigurni ako to ne pokušate i ne date sebi priliku za to. Tko zna, možda ste rođeni voditelj iako toga još niste svjesni.

S vremenom ćete naučiti kako se nositi s problemima i ljudskim odnosima koji od vas zahtijevaju i taj posljednji atom snage. To će vam pomoći da očvrsnete i da konačno shvatite kako sve to staviti pod svoju kontrolu.

Sanjati crveni autobus

Sanjati autobus crvene boje u snovima ukazuje na kratko putovanje tijekom kojeg bi se mogao dogoditi vrlo zanimljiv događaj, a to je novo prijateljstvo ili čak nova ljubav.

Odvisno od vašeg raspoloženja u kojem ćete biti kada krenete na to putovanje. Objasnit ćemo vam značenje prijateljstva i ljubavi vezano za ovaj san:

  • ako je riječ o prijateljstvu, ono će trajati vrlo dugo i kroz vaš cijeli život bit će te povezani s tom osobom kao s ni jednom dosad,
  • ako je pak riječ o ljubavi, to je tip one male i kratkotrajne ljubavne avanture tijekom koje ćete proživjeti mnoge stvari. Očekujte leptiriće u trbuhu, seks, vatrene poljupce, situacije koje će vas dovesti do toga da se sami zapitate nalazite li se u nekom filmu i slično.

Sanjati da vi vozite autobus

Ako sanjate da vi vozite autobus to ukazuje na to da još uvijek držite uzde u svom životu.

Vi ste ta osoba koja kontrolira tijek svog života. Donosite odluke na svoju inicijativu i ne tražite nikoga za dopuštenje. Dugo ste gradili tu osobnost i smatrate da su sve žrtve i znoj koji ste proživjeli itekako doprinijeli tomu svemu.

Naučili ste sebe da ne odustajete od nečega dok to ne usmjerite u nešto dobro od čega ćete imati pa i najmanju korist. Izbjegavate povrijediti druge ali ponekad je to neophodno kako biste došli do željenog cilja.

Probijena guma na autobusu

Ako u snu sanjate autobus s probijenom gumom to upućuje na pogrešku koju još uvijek plaćate.

Moguće je da ste nekada tijekom vašeg odrastanja donijeli nekoliko pogrešnih odluka koje vas još uvijek proganjaju i stvaraju vam probleme.

I dalje vjerujete u snagu uma pa se i dalje uspijevate nositi s tim, ali do kada će to trajati i do kada ćete imati snage boriti se s tim?

Osobe za koje smatrate da su vam bliske i voljene su vam nekoliko puta ukazale na posljedice ali ih niste htjeli poslušati.

Mislili ste kako je to samo „prazna priča“ i da od toga nema ništa. Sada shvaćate da su oni bili u pravu.

Sanjati autobus bez vrata

Sanjati autobus bez vrata znači da ste na putu neke promjene ali ste vrlo nesigurni u vezi s tim i stalno u sebi nosite neku malu dozu straha od iste što je dovoljno da vas potiče na preispitivanje odluke.

Tijekom čitavog tog putovanja ostavljate si prostor za brze izlaske, odnosno prostor za bijeg.

Možda ste negdje usput izgubili sebe što je prouzročilo povećanje nesigurnosti i dovelo do nedostatka samopouzdanja. Tijekom čitavog života do sada ste bili kao nekakva žrtvena ovca i zbog toga ste se odlučili na takav korak.

Oduvijek ste bili svjesni da će vrijeme kada ćete morati donijeti tu odluku doći prije ili kasnije i to vam je unosilo neku nelagodu u misli.

Sanjati autobus u plamenu

Ako sanjate autobus koji je u plamenu to ukazuje na želju za avanturom u kojoj ćete moći pokazati svoje pravo lice, odnosno biti upravo onakvi kakvi jeste.

Živite u svijetu u kojem ne smijete pokazati sve svoje istinske želje i misli jer se one lako mogu iskoristiti protiv vas bez ikakva valjanog razloga.

Mislite kako su ljudi postali zavidni i zli do krajnjih granica pa ste zbog toga željni nekog mjesta gdje vas nitko ne poznaje i gdje ćete iskusiti pravi osjećaj slobode.

Uvjereni ste da će vas prije iznevjeriti najbliži nego netko tko vas je tek upoznao ili vas čak i ne poznaje uopće. Mnogo puta ste se opekli zbog toga što ste tako počeli razmišljati.

Nalaziti se u autobusu tijekom poplave

Nalaziti se u autobusu tijekom poplave znači da će vam biti drago kada primite poziv o nekom okupljanju.

Moguće da ćete biti pozvani na vjenčanje nekog poznanika što će za vas biti kao neka vrsta „izdušnog ventila“.

Zauzeti ste s poslom u posljednje vrijeme i događaj ovog tipa će vam napuniti baterije.

Također je moguće da ćete biti pozvani na poslovni sastanak čija će glavna tema biti upravo vaš trud i predanost poslu što će imati jako povoljan ishod za vas. Više o snovima vezanim uz poplavu pročitajte ovdje!