Jabuka – sanovnik o jabukama

Jabuke u snu simboliziraju brojne zavrzlame i slučajna događanja. Mogu se podijeliti na “dobre i loše snove”, a to su:

  1. Loši snovi:
  • ljubomora,
  • agresivnost,
  • ljubavna prevara,
  • posesivnost.
  1. Dobri snovi:
  • novčani dobitak,
  • razdoblje ogromne sreće,
  • materijalno bogatstvo,
  • nova prijateljstva ili ljubav.

Sanjati crvenu jabuku

Snovi u kojima sanjate crvenu jabuku često znače da će te uskoro doživjeti neko vrlo zanimljivo iskustvo.

Moguće je da vas čeka iznenađenje od strane bliskih osoba, ili ste na dobrom putu da ostvarite neki svoj cilj koji će vas u daljnjem životu definirati kao potpuno drugačiju i puno iskusniju osobu.

Obratite pažnju na signale koje vam šalje netko od kolega s posla i pokušajte ne brzati s važnijim odlukama jer bi vam se mogle obiti o glavu.

Sanjati zelenu jabuku

Ako ste sanjali zelenu jabuku to znači da vaša ljubomora počinje smetati nekoj vrlo dragoj osobi. Pokušajte kontrolirati svoje ponašanje i misli, jer bi u suprotnom mogli izgubiti nekog tko vam je drag.

Pripremite se na vrlo turbulentno razdoblje u ljubavi. Sve vaše slutnje i ispadi mogli bi se pokazati istinitima. Skupite snage da ih dočekate s “uppercutom”.

Kisela jabuka

Snovi o kiseloj jabuci ne predstavljaju ništa dobro. Slijedi vam razdoblje stalnih svađa, neslaganja, gubljenja novca i slično. Očekujte niz sramotnih situacija nakon kojih će vam trebati dugo vremena za oporavak.

Ne pokušavajte razmišljati o nekom čudu koje će vas izvući iz ove dubioze.

Iako vam je sve krenulo nizbrdo, nemojte dopustiti da vas to psihički sruši do dna. Shvatite da kada dotaknete dno, jedini put koji vam preostaje je prema gore!

Slatka jabuka

Sanjati slatku jabuku znači da ćete primiti vijest koja će vas ostaviti bez daha. Šokirat će vas, ali u dobrom smislu. Možda će vam partner obznaniti da je trudna što će vam donijeti osjećaj euforije i ogromne sreće i samozadovoljstva.

Ili vam možda netko iz rodbine pokloni vrlo skupocjen poklon o kojem ste dosad samo mogli sanjati.

Ovakvi snovi ukazuju na razdoblje stalnih dobitaka, i to kako u ljubavnom tako i u materijalnom smislu.

Vidjeti trulu jabuku

Ovakvi snovi simboliziraju bolest, tugu ili sramotu koje će osoba koja ih sanja iskusiti u budućnosti. Besmisleno je očekivati najgore jer su ovi snovi neodređenog intenziteta.

Držite se pretpostavke da ćete biti sposobni i spremni suočiti se sa svim lošim što vam budućnost nosi.

Gledati nekoga kako jede trulu jabuku

Ako u snu gledate nekoga tko jede trulu jabuku, to implicira na probleme i vrlo tešku financijsku situaciju u kojoj se nalazi neka vama vrlo bliska i draga osoba.

Pokušajte se sjetiti je li vam netko od njih ranije spominjao neki financijski problem ili se možda žalio na nešto što mu se nedavno dogodilo.

Sanjati stablo jabuke

Ako sanjate da gledate u stablo jabuke ili se nalazite ispod njega, to ukazuje na to da se više ne smijete kroz život voditi pretpostavkama nego je nužno da s pouzdanjem i detaljnim provjerama rješavate sve prepreke koje vam se postavljaju.

Vrijeme je da se “otrgnete” i počnete ostvarivati svoje ciljeve i potrebe na najsigurniji mogući način.

Peći rakiju od jabuke

Snovi u kojima pečete rakiju simboliziraju istinitost u pogledu neke sumnje koju dugo nosite u sebi. Ako ste sumnjali u partnerovu vjernost, moguće je da ste bili u pravu, ali ne treba brzati sa zaključcima. Ipak postoji mogućnost da ste u krivu.

Također je moguće da već neko vrijeme sumnjate da vas netko od kolega “cinkari” šefovima, iako niste potpuno sigurni u identitet te osobe. Vrijeme će pokazati tko je u pitanju, a vi se do tada povucite i ne privlačite previše pažnju na sebe.

Kupovati jabuke

Ukoliko sanjate takav san, to znači da vam se sviđa način razmišljanja neke osobe s kojom ste nedavno razgovarali. Možda ste u šetnji ili u parku upoznali tu osobu s kojom ste proveli vrlo kvalitetno i ugodno vrijeme razgovarajući o ozbiljnim temama.

Možda ste čak imali tu sreću da upoznate osobu s kojom vam je razgovor tekao veoma glatko i zanimljivo te ste možda počeli osjećati nešto prema njoj ili njemu.